Instal·lacions

La nostra escola compta amb múltiples espais:

Biblioteca: La Biblioteca de l’escola és un espai pensat perquè els alumnes mirin, llegeixin i consultin els llibres. Tenim més de 5000 volums, catalogats seguint els criteris de la Classificació Decimal Universal. A més a més compta amb un ordinador, un projector i una PDI.

Gimnàs: El Gimnàs és ampli i espaiós. Està equipat amb materials adequats per poder desenvolupar l’Àrea d’Educació Física i algunes activitats extra-escolars.A més a més l’utilitzem per actes col·lectius com el Concert de Nadal, obres de teatre, musicals, …

Aula de Psicomotricitat: L’Aula de Psicomotricitat complementa el gimnàs i està pensada i preparada per al treball psicomotriu dels més menuts de l’escola. Compta amb materials diversos i el terra és de suro. Habitualment la utilitzen els més petits de l’escola.

Aules d’informàtica: Actualment disposem d’1 Aula d’Informàtica amb ordinadors, escàner i impressores i molts ordinadors portàtils i tablets amb el que podem treballar des de qualsevol aula de l’escola.

Aules dels alumnes: A cada classe des de P-3 fins a 6è totes amb  PDI.

Aules d’acollida:És on es  fa el  suport als alumnes nouvinguts perquè puguin aprendre amb major rapidesa la llengua catalana.

Aules d’anglès: Aquests espais permeten fer un treball de reforçament de l’aprenentatge de l’anglès amb diversitat de materials de suport i faciliten l’audició i la producció del llenguatge. Compten amb un ordinador, un projector i una pantalla,encara que actualment s’utilitza l’AO.

Aula de música: L’Aula de Música està preparada per poder-hi fer les classes de música. Compta amb un equip hi-fi, varietat d’instruments i discos compactes. A més a més hi ha un ordinador, un projector i una pantalla.

Aula d’Àudiovisuals: L’Aula d’Àudiovisuals compta amb un ordinador, un projector i una pantalla que ens permet veure vídeos i documentals. També hi ha un equip de música amb el que podem fer audicions i ballar danses.

Aula de la caseta: L’Aula de la caseta és un espai on els alumnes d’educació infantil fan un taller de joc simbòlic. Als nens i nenes més petits els agrada molt anar a “La caseta del Feliu”.

Aules de suport i grups flexibles: Tenim diverses aules que permeten fer diferents agrupaments amb els alumnes; així de vegades fem un suport a alumnes amb dificultats d’aprenentatge i d’altres treballem agrupant alumnes de dues o més classes. També les utilitzem per fer alguns tallers de plàstica.

Pati: El pati de l’escola és molt gran i ens permet jugar a l’hora d’esbarjo.Hi fem algunes classes d’educació física. A més a més hi celebrem molts actes com el Carnaval, balls, partits de competició, …

Pati Infantil: Educació Infantil disposa d’un petit pati amb sorra adequat pels nens i nenes més petits.

Menjador amb cuina pròpia: La nostra escola disposa del servei de Menjador. A la cuina es prepara diàriament el dinar dels alumnes que utilitzen aquest servei. Al migdia els alumnes que es queden a dinar a l’escola estan atesos per monitors/es, tant en el temps de menjar, com en el temps d’esbarjo. S’organitzen activitats que permeten als alumnes aprofitar el temps de lleure.