La nostra Casa dels Ratolins

  

Hola a tothom!

Som la classe dels investigadors de l’espai. Des de fa dos anys, cada divendres llegim les aventures del Sam i la Júlia. Dos ratolins amics que son molt divertits. Hem llegit les aventures a casa seva, al port, quan van a fer pícnic…

Un dia vam tenir la idea de construir la nostra casa. Primer vam pensar quines habitacions hauria de tenir, i cada grupet es va ocupar d’una estança.

Després cada grup va pensar bé com la imaginava, quines coses hauria de tenir i com ho podríem fer, ens vam haver de posar d’acord parlant, escrivint i dibuixant.

Mentre anàvem pensant com fer-ho, un dia va aparèixer el Sam i la Júlia… eren petitooons petitooons… i clar, havíem de fer la casa a la seva mida. És a dir que vam haver de mesurar els objectes de la vida real i transformar-los a escala. Vam ver converses matemàtiques sobre el tema, vam oferir paper mil·limetrat, i la Victoria es va adonar que el paper mil·limetrat que els mil·límetres eren com les unitats i les desenes… Així era molt fàcil de comptar i mesurar.

Vam fer cada habitació fent servir caixes de fruita, folrant-les i posant tota mena de complements i detalls.

Fins i tot li vam enviar una carta a l’autora del llibre explicant-li tot el que havíem fet.

Va ser un projecte molt enriquidor que combinava el gust i la passió per la lectura, un treball de mesures, la capacitat artística a través de la cooperació i la unió d’esforços.

Us deixem unes fotos

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>