Projecte “Els Robots” de 2n/A

Durant el primer trimestre els nens i nenes de la classe de 2n-A vam investigar moltes coses sobre el nom que vam escollir per la nostra classe: els robots. Vam aprendre moltes coses! Ens vàrem convertir en veritables investigadors i investigadores fent recerca en llibres de la biblioteca, revistes, articles del diari, informació d’Internet, vídeos, etc.

Tanta informació necessitava ser gestionada per diferents grups d’experts. Així, vam decidir fer equips per recollir la informació que ens interessava, resumir-la i explicar-la a la resta. Finalment, es van crear 4 grups d’experts: l’equip que s’encarregava de la recerca de la informació sobre la història dels robots, el que investigava sobre els tipus i funcions dels robots, els que havien de descobrir com funcionaven per dins i, finalment, els que esbrinarien què necessitàvem per construir un robot a la classe.

Quan cada equip va tenir la informació seleccionada i endreçada, vam fer murals que resumien tot el material trobat. Fins i tot, vam escriure un guió per poder explicar-ho tot als companys/es d’altres classes. Vàrem treballar tan bé que vam decidir convidar les famílies per explicar totes les descobertes realitzades i per presentar a tots i a totes la Marina, el robot que amb molta il·lusió vam construir.

Sempre recordarem quan es va moure per primera vegada la Marina! I, per descomptat, l’emoció de poder compartir tot el nostre treball amb les nostres famílies.

Aquí teniu un recull d’imatges del nostre estimat projecte. Esperem que les gaudiu molt!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>