L’ESCOLA AQUA ALBA AL SETEMBRE DE 2020

Bon dia famílies!

Aprofito per presentar-me a la comunitat educativa : sóc en Miquel Cánovas, nou director de l’escola.

Durant tots aquests dies, hem aprofitat per conèixer l’equip, la situació de l’escola i elaborar el Pla d’Obertura del centre pel mes de setembre. Aquestes paraules de presentació no poden quedar sense un agraïment explícit a Maria Delgado; a l’anterior equip directiu (Patrícia T. i Marta E. per la seva col·laboració en el traspàs); a l’Ampa per l’acollida que m’han oferit i la implicació que han mostrat; al Regidor Josep Mª Duart per la disponibilitat i sensibilitat que ha mostrat a les nostres necessitats; a l’equip de mestres per l’accessibilitat a les demandes i per últim, al nou equip directiu: Sonia A. i Mayte R. per haver treballat amb tant criteri i reflexió. Moltes Gràcies!

A la tornada de les vacances d’estiu, ens trobarem una escola que serà semblant a la que tothom coneix però amb alguns matisos i ben importants. Com ja sabeu aquests matisos venen per  la situació sanitària en què ens trobem. En tot moment intentarem donar als nostres infants el màxim de normalitat que ens sigui permès però tenint molt present les normes d’higiene i seguretat, la distància social i l’estabilitat de cada grup.

Us podem avançar, de manera provisional, el document que guiarà la nostra manera d’organitzar-nos el curs 2020-21. Aquest document, a falta d’inserir algunes de les parts que falten, podrà ser modificat  fins al moment de la seva aprovació al Consell Escolar a finals de la primera setmana de setembre. El podeu consultar clicant ESBORRANY PLA D’OBERTURA JULIOL-20

I fins al setembre: Bones vacances a tothom!

El Consell Escolar informa

Els temes tractats a la reunió del Consell Escolar del passat 16 de juliol han estat els següents:

  1. Presentació del nou equip directiu: Miquel Cánovas, director; Sonia Atencia, cap d’estudis; Mayte Rodríguez, secretària.
  2. Presentació i aprovació, si s’escau, del pla de reobertura setembre 2020.
  3. Aprovació de la continuïtat, si s’escau, de l’empresa Bo i Sa de menjador.
  4. Aprovació de l’horari escolar del curs 2020-2021

Aquests són els acords a què s’ha arribat:

  1. S’acorda renovar el contracte amb Bo i Sa per un any més.
  2. S’aproven, provisionalment, les següents dates de lliure disposició: 30 d’octubre i 7 de desembre de 2020; 15 de febrer i 30 d’abril de 2021.

Pròximament s’informarà de les dates del període de vacances de Nadal i la jornada intensiva de juny.

 

 

COMIAT ALUMNES DE 6è

Benvolgudes famílies,

Després d’acomiadar-nos dels nostres estimats alumnes de 6è amb una bonica celebració, us compartim el vídeo que tant els seus mestres com els propis nens i nenes hem fet per a tenir un bon record.

Molta sort i encerts a l’institut noi@s!

COMIAT DIRECCIÓ AQUA ALBA

Benvolgudes famílies i comunitat educativa,

Us comunico que aquest ha estat el meu últim any de mandat a la direcció de l’escola.

Demà 30 de juny s’acaba la meva etapa com a directora, una experiència  engrescadora que m’ha permès durant cinc anys, poder portar a terme moltes idees i projectes que feia anys em voltaven pel cap.

Tot i que ha estat una tasca difícil, amb moltes hores de dedicació i algunes nits d’insomni, crec que ha valgut la pena. L’oportunitat que se’m va oferir de gestionar el centre durant tot aquest temps compensa amb escreix els moments més complicats.

Vull agrair especialment a tots i totes les mestres implicats que, amb el seu suport incondicional, m’han permès treballar molt a gust. Persones que amb la seva senzillesa i saber estar ho fan tot més fàcil. Gràcies companys!

Un altre agraïment és per a totes les famílies que sempre heu estat fent costat a l’escola, que sé que en sou un munt! Amb les vostres paraules, mostres de suport, correus preciosos agraint la nostra tasca i la vostra col·laboració, també marxo molt contenta. Sempre en tindré un bon record.

I per últim, com no podia ser d’una altra manera, un agraïment molt gran per a tots els nens i nenes de l’escola. M’emporto l’estima de tots i cadascun d’ells. Dels 12 anys que porto al centre el que sempre he rebut d’ells són abraçades, petons i molt de carinyo. Són genials!

Un comiat especial pels meus estimats alumnes de 6è, els desitjo el millor en la seva nova etapa.

I, per últim, desitjar molta  sort al nou equip directiu. Els canvis de direcció crec que són necessaris, ja que on no ha arribat un pot arribar l’altre.

Amb aquest escrit m’acomiado de la direcció de l’escola Aqua Alba, amb el convenciment d’haver treballat amb l’objectiu de fer una bona feina amb ganes i responsabilitat.

Tot i acabar a la direcció, continuaré treballant a l’escola Aqua Alba com a mestra d’Educació Infantil. Em fa molt feliç!

Ens retrobem al setembre.

Un petó molt gran!

Patrícia

LECTURES RECOMANADES PER L’ESTIU

Aquí teniu la Guia de Lectures recomanades per aquest estiu. Hi trobareu recomanacions bibliogràfiques per a l’alumnat dels quatre cicles d’educació Infantil i Primària.
Es tracta d’una acurada tria de lectures, amb l’objectiu de promocionar la lectura dels nostres infants durant les vacances d’estiu.
Esperem que la gaudiu en… Llegeix més»

PUBLICACIÓ PREINSCRIPCIONS 20/21

Publicació de la llista de sol·licituds que han demanat el centre i l’ensenyament en primera petició amb el barem resoltes les reclamacions a 9/6/20.

 

La llista ordenada definitiva es farà pública l’11 de juny.

PREINSCRIPCIÓ ESCOLAR CURS 20/21

Oferta inicial de places 20/21

http://mapaescolar.gencat.cat/

PREINSCRIPCIÓ: del 13 al 22 de maig de 2020

Es podrà fer de manera telemàtica i no presencial a partir del dia 13 de maig.

Presencialment  només es podrà fer amb cita prèvia, entre el 19 i el 22 de maig.

L’horari presencial d’aquests dies serà de 10:00 a 12:00 h.

Documentació que s’ha de presentar juntament amb la sol·licitud: fotocòpies del llibre de família, DNI del pare o mare i de la targeta sanitària del alumne.

MATRÍCULA: del 13 al 17 de juliol de 2020

Us heu de descarregar la sol·licitud aquí:

instruccions-preinscripció-

En aquest documents trobareu tota la informació necessària per a preinscriure als vostres fill/es.

 

 

SETMANA DE SOSTENIBILITAT I CANVI CLIMÀTIC 19/20

Benvolgudes famílies i alumnes de l’escola,

la comissió verda, amb la col·laboració de mares, alumnes i mestr@s hem fet un vídeo molt bonic a on celebrem que som Escola Verda i a on recomanem que per a continuar sent-ho, cal treballar de valent i seguir amb els reptes i actuacions que hem fet fins ara!

Us animem a veure el vídeo que trobareu als vostres cursos i a fer les activitats proposades per cada mestr@.

Cada dia de la setmana trobareu propostes i vídeos diferents per treballar i agafar consciència de la importància que li donem en aquest tema.

Esperem que en gaudiu i que puguem rebre les vostres tasques i comentaris!

Una abraçada a t@ts i bona setmana!

 

RECULL ACTIVITATS DE SANT JORDI

Hola a tothom!!
En aquest espai volem fer el recull de totes les activitats proposades el dia de Sant Jordi amb els treballs i respostes que hem rebut de tots vosaltres, que per cert ens han encantat, sou uns i unes artistes i teniu una imaginació… Llegeix més»

SANT JORDI 2020

És Sant Jordi!!

I tot l’equip de mestres de l’escola us volem desitjar una bona diada!!

Que estiguem confinats, no vol dir que no ho puguem celebrar. Nosaltres us volem regalar aquest conte, esperem que us agradi!

Incidència en el servei

Coincidint amb l’inici d’activitat lectiva del tercer trimestre aquests darrers dies s’ha intensificat el treball en línia i l’ús dels entorns virtuals d’aprenentatge per part dels centres educatius de Catalunya. Aquest fet ha provocat que s’arribés a quadruplicar el trànsit habitual de dades en nombre d’accions, d’activitats i de creació de cursos.

Al llarg de la setmana l’alt nombre dels centres que estaven connectats alhora ha produit alguns problemes al sistema, raó per la qual es va determinar posar un topall al nombre d’usuaris que hi podien accedir al mateix temps, així s’evita el col·lapse del sistema i es facilita que els usuaris que estan treballant puguin seguir fent-ho amb garanties. Als centres que no hi poden accedir se’ls demana un temps d’espera.

En paral·lel, al llarg d’aquesta setmana s’està duent a terme la migració gradual dels entorns virtuals d’alguns centres fins ara allotjats als servidors del Departament cap al nou servei Moodle-EIX, allotjat al núvol, per tal de d’alliberar trànsit i equilibrar els sistema.

Disculpeu les molèsties.

 

Tornem-hi!

Benvolguts i benvolgudes, comença el tercer trimestre més atípic de la història! El fet de no poder tornar a l’escola encara no impedirà que continuem preparant activitats variades per tal d’ajudar-vos a aprendre moltes coses i a estar entretinguts a casa.

Us trobem mooooolt a faltar i per això us hem preparat aquest vídeo amb els nostres missatges, petons i bons desitjos!

Fins dimarts!

 

BONES VACANCES I MÉS…

Benvolguts nens i nenes de l’escola,

Esperem que us hagin agradat les propostes de la nostra Setmana Cultural! Els i les mestres les hem preparat amb molt de gust i ens han agradat molt les activitats que ens heu fet arribar… si en teniu ganes, durant aquests dies podeu continuar remenant el bloc i fer alguna més…

Us desitgem a tots i totes una bona Setmana Santa. Els i les mestres us hem enviat al correu de cada curs unes recomanacions de “deures” a primària, per repassar i practicar algun que altre concepte. Quan acabi la setmana i, depèn de la situació en la que ens trobem, us tornarem a enviar noves propostes i activitats!

Però la nostra recomanació més important és que descanseu, jugueu en família, us estimeu i us CUIDEU MOLT!

Una abraçada!

Equip de mestres

 

CANTÀNIA VIRTU@L 2019-2020

L’espectacle Virtu@l (Cantània 2020) que estava previst pel dia  8 de juny al Teatre Auditori de Granollers queda finalment anul·lat a causa de la situació provocada pel COVID-19. Per garantir la viabilitat del projecte s’ha acordat traslladar Virtual a l’any 2021 i passar la cantata que estava prevista per al proper curs al 2022. Aquesta decisió ha estat consensuada amb l’Auditori de Barcelona i la resta de ciutats on es realitza el projecte per tal d’aplicar tots els mateix criteri. 

La devolució de totes les entrades comprades es farà al llarg d’aquestes setmanes. Es tracta d’un volum molt gran d’escoles i, per tant, les gestions s’allargaran uns dies. Agraïm la vostra comprensió i paciència. L’import es tornarà pel mateix canal de compra:

 • Les entrades comprades a les taquilles del teatre es retornaran presencialment, quan es recuperi la normalitat i es doni per finalitzada la situació de confinament, en l’horari de taquilles: els dijous de 10.30 a 13 h i de 17 a 19.30 h i els divendres de 17 a 19.30 h.

 • Les entrades comprades per Internet es retornaran de manera automàtica al llarg d’aquestes setmanes. La devolució de l’import es farà a partir de dilluns 6 d’abril, llavors els diners es rebran en un termini de 72 hores a la targeta bancària que es va utilitzar per fer el pagament. 

Lamentem les molèsties que aquests canvis puguin generar en l’activitat habitual i esperem recuperar-la ben aviat.