-LA NOSTRA OLIVERA
Per enriquir-nos d’allò més proper, transmetre el gust i estima per l’entorn natural i fer ressò de les tasques tan necessàries i imprescindibles de la pagesia, que encara son vigents a la zona de l’horta, vam decidir cuidar l’olivera i conèixer com funciona el cultiu de l’oliva i els productes que se’n deriven (en aquest cas, l’oli) i com ja sabeu al pati de la nostra escola hi ha una frondosa olivera; així que vam engegar el “Projecte de l’olivera”…aquí hi ha un recull de fotografies on els infants dibuixen l’olivera, cullen olives, …
Els petites/es van gaudir molt collint, triant i experimentant amb les olives.
Esperem que les olives que us vam entregar, collides pels vostres fills i filles; les amaníssiu bé, quedessin ben macerades i ben bones!
Aquí un petit consell per a aquells que sou novells amb l’amanit de les olives:
El que necessitem és:
- Un pot amb vuit parts d’aigua per cadascuna de sal.
- Després, hi afegim les olives, mig all, una mica de romaní, farigola i bitxo.
- Finalment, tanquem el pot de vidre amb la tapa. D’aquesta manera, les olives maceraran fins que les vulguem consumir.
Si algú té trucs per a què les olives surtin més bones, deixeu-me aquí la recepta!