Festa de Carnaval

El dijous 11 de febrer a la tarda hem celebrat la Festa de Carnaval, en què hem fet el nostre petit homenatge als serveis essencials.

Ho hem passat molt bé veient les danses i actuacions que cada curs ha preparat i escoltant tot seguit l’acusació que cada classe ha fet al Carnestoltes.

Volem aprofitar per agrair la col·laboració de les famílies en la confecció d’aquestes fantàstiques disfresses; també al grup de percussió Batukàgora que ha tancat l’acte omplint-nos d’alegria, energia i ritme; i finalment a en Pol Vives que ha filmat i editat el vídeo de la festa.

Podeu veure alguna fotografia més aquí:

https://photos.app.goo.gl/DNXNn8ucWRDoMfjV9

 

DOCUMENTAL gairebé 15 anys de MUS-E a Nou Barris

La FYME va començar la col·laboració amb el districte de Nou Barris l’any 2007 i en en concret el MUS-E al curs 2008-09. Són ja gairebé 15 anys “musejant” al barri per a construir entre tots i totes un projecte de ciutadania activa des de l’educació i el treball en el barri, amb la col·laboració del districte i la FYME, gràcies al treball dels artistes i el compromís dels centres… Llegeix més»

Dia de la Pau

Cada 30 de gener, des de 1964, se celebra el Dia Escolar de la No-violència i la Pau (DENIP) per recordar el llegat de Mahatma Gandhi el dia que es commemora l’aniversari de la seva mort.A l’escola, per a treballar aquest dia hem fet un cercle restauratiu en què ens hem preguntat quina és la darrera acció/cosa bonica que hem fet pels altres? … Llegeix més»