Trobada de formació de mestres MUS-E

El passat 3 de setembre hem realitzat la primera trobada de formació de mestres a Catalunya pel curs 2019-2020 corresponent als centres MUS-E del districte de Nou Barris. A sota podeu veure el vídeo amb algunes de les activitats que vam fer:

Vídeo resum curs 2018-19

Ja fa uns dies que hem iniciat el curs amb molta il·lusió i energia renovada. Us adjuntem el tradicional vídeo de resum del curs passat per recordar els moments i les experiències viscudes.

Cançons comiat de 6è

El proper dijous 20 de juny a les 17h ens trobarem per a celebrar el final de curs i el comiat de 6è. Us deixem dues de les cançons que estem treballant per si les voleu cantar amb nosaltres aquest dia tan especial. La primera està dedicada als valors de l’esport i la segona és el Lipdub que vam fer a l’escola per a celebrar el seu 40è aniversari.


Conte “El Monstre Rosa”

El divendres 7 de juny l’alumnat de Coctelera Vocal del projecte MUSe ens ha representat el conte “El Monstre Rosa“. La direcció artística ha estat a càrrec de l’Àngela. Aquí teniu l’enregistrament per si ho voleu veure. Esperem que us agradi.

¿Bailamos?

—¿Quién es ese hombre? —pregunta mi madre.
—Un pretendiente —bromeo.
—Dile que se vaya. No me gusta. Esta no es su casa.
Cada vez que vengo a verla me hace la misma pregunta y daría lo que fuera para que mi padre no tuviera que escucharla porque me mata la pena al ver la tristeza dibujada en sus ojos. Desde que mi madre dejó de recordar… Llegeix més»