Informació Casa de Colònies “El Xaloc”


Ja falten pocs dies per marxar de colònies!!
Us deixem AQUÍ una mica més d’informació de la casa on anirem.

Però abans de venir heu de saber… 
 
Des de fa un temps, han estat passant coses estranyes a la casa del Xaloc.
Les llums s’apaguen sense que ningú sàpiga qui ho ha fet, les sabates apareixen
en llocs on no haurien de ser, apareixen pintades als vidres dels lavabos… però
el més important, és que aquesta persona s ́ha emportat l’objecte més
important pel Xaloc, la seva relíquia.
 
Estem farts, però tenim un problema, no tenim cap pista de quí pot ser aquest
infiltrat a la casa, perquè tothom és sospitós, però tenen coartada.

llegeix més…

(activitat de 1r a 4t)

 

Vídeo resum curs 2017-18


Hem començat de nou el curs amb energies renovades i amb el desig de fer-ne un curs molt profitós per a tota la comunitat educativa. Us deixem el ja tradicional vídeo-resum del curs anterior per tal de recordar alguna de les experiències i activitats que es van fer a l’escola. Esperem que en gaudiu i que tinguem un molt bon curs 2018-19!

Comiat de 6è i Festa de Fi de curs

El passat 21 de juny ens vam acomiadar dels alumnes més grans de l’escola, els alumnes de 6è. Molta sort i molt bones vacances a tots i totes. Que gaudiu molt de l’estiu!!!

Si vols veure més fotos de la graduació de 6è i de la festa de fi de curs fes clic AQUÍ.

Setmana de projectes

La setmana del 28 al 31 de maig hem realitzat la Setmana de Projectes a l’escola. Els temes treballats per l’alumnat han estat molt interessants i diversos. Agraïm la vostra participació. Per a veure totes les fotos feu clic AQUÍ.

 

Jornada d’avis

El passat 11 de maig vam tenir una visita a l’escola molt especial: els avis i àvies de l’escola. Amb ells vam fer activitats relacionades amb el treball de les emocions. Ho vam passar genial! Us esperem a la propera jornada!

Més fotos!

 

Dia Mus-e

El 17 de maig hem estat a l’Ateneu de Nou Barris. Els alumnes de 3r hem tingut l’oportunitat de ser artistes fent malabars amb mocadors de colors i la classe de 2n ens ha acompanyat com a públic.
Ha estat un matí genial, ja que hem pogut gaudir d’altres espectacles de titelles, balls, teatre, etc diferents escoles.

Veure més fotos…

The Beauty and the Beast

El 27 d’abril ens han representat a l’escola l’obra en anglès “The Beauty and the Beast“. Ha estat una obra molt divertida. A més hem pogut cantar amb els actors i actrius totes les cançons de l’espectacle que havíem après. A sota podeu podeu veure petits fragments.

 

Activitats Sant Jordi


El 23 d’abril hem celebrat la diada de Sant Jordi a l’escola amb moltes activitats. Al matí l’alumnat de Cicle Superior ha anat a vendre roses. Mentrestant els nens i nenes de 4t ens han ofert una representació de Sant Jordi una mica peculiar creada per ells mateixos. AQUÍ en podeu veure les fotos.

Un cop acabada la representació hem fet diferents tallers relacionats amb Sant Jordi:punts de llibre, maquillatge, roses de plastilina, roses de paper, postals de Sant Jordi, collarets… Veure més fotos dels tallers. També hem escrit uns contes especials, uns contes en forma de tuit. AQUÍ els podeu llegir!

I a la tarda hem celebrat els Jocs Florals. Més fotos dels Jocs Florals.

Gràcies per la vostra participació. Esperem que hagueu tingut una bona diada de Sant Jordi!