TEATRE A L’ESCOLA

Aquest curs escolar 2019-20, gràcies a un nou conveni amb l’ajuntament de la Riba, hem engegat un nou projecte: TEATRE A L’ESCOLA.
El propòsit d’aquest nou projecte és introduir els nostres alumnes en el món del teatre d’una manera propera a la seva activitat quotidiana: el joc.… Llegeix més»

Aquí la teniu, la petita revista de l’Escola de La Riba en format digital! Gaudiu-la!

▪️La revista Connect@-Escola ha arribat a la 15ena edició i aquí també la trobareu en format digital.
▪️La nostra petita revista escolar té voluntat de recollir part de les experiències que destaquen dins de l’escola en el dia a dia, marcat per la il·lusió, el treball… Llegeix més»

Un 60 ben gros!

Gràcies a la gravació d’alguns pares i mares ja tenim disponible l’obra de teatre ” Un 60 ben gros” en que els alumnes de l’escola van parodiar, amb molt d’encert, l’organització i la realització del acte commemoratiu dels 60 anys de l’Escola de la Riba… Llegeix més»

Ja tenim el preciós logo de l’escola esculpit a la pedra!

Yann, vetllador de l’escola ens explica com va esculpir una pedra amb el logo de l’escola. La pedra és de les canteres de Vinaixa. 

La pedra pesa aproximadament 20 quilos i ha estat elaborada amb unes 20h de treball

A l’escola el vam poder observar algunes estonetes…

El… Llegeix més»

Programa de la festa de final de curs de l’escola!

 

Les colònies de la ZER El Francolí a Santa Margarida de Montbui

Colònies escolars a La Censada

Alumnes i mestres de la ZER El Francolí vam compartir dos dies intensos plens d’aprenentatges i convivència a plena natura!

(Si cliqueu aquesta última en podreu veure mooooooltes més)

 
 

Festa de final de curs de la ZER El Francolí a La Riba!

La Festa de la ZER El Francolí es va celebrar divendres 24 de maig a La Riba. Tot i la pluja, Josep Fort, alcalde de La Riba ens rebia amb els braços oberts donant el tret de sortida a la festa! Mestres, infants i famílies… Llegeix més»

A educació infantil preparem les colònies a Santa Margarida de Montbui!

Els alumnes d’educació infantil han parlat de les Colònies a La Censada de Santa Margarida de Montbui els dies 27 i 28 de maig de 2019. S’ha establert una conversa sobre: què faran, quins dies hi aniran, quines escoles hi aniran, com hi arribarem, a… Llegeix més»

GUARDIANS ENERGÈTICS. L’ús responsable de l’energia

És una activitat molt pedagògica amb l’objectiu d’aconseguir un canvi d’hàbits energètics en l’àmbit domèstic i convertir els nens i nenes en “guardians energètics” de casa seva i protagonistes del guany econòmic que fan els seus pares en estalviar diners.

Amb aquesta activitat es pretén capacitar… Llegeix més»

L’Aina i el Marcel visiten l’Institut d’Alcover

Una seixantena de nois i noies de 6è s’han reunit avui a l’Institut Font del Glorieta d’Alcover per conèixer de primera mà les instal·lacions i organització del centre.
L’Aina i el Marcel el curs vinent ja faran primer d’ESO i… avui, si parleu amb ells, us… Llegeix més»

IX Concurs de fotografia escolar ULL NATURAL

🍃 El Comitè ambiental de l’escola convoca el IX Concurs de fotografia ULL NATURAL. És una mostra de fotografia escolar amb l’objectiu d’incentivar el respecte i l’estimació pel patrimoni natural de La Riba.
 Compartim la convocatòria i les bases del concurs.
 Us animem a participar-hi, podeu presentar… Llegeix més»

Festa de la primavera de la ZER El Francolí a Mont-ral

El passat divendres 10 de maig i amb motiu de la celebració de la PRIMAVERA, les escoles que formen part de la ZER El Francolí van poder gaudir d’una sortida ben especial.

El lloc escollit va ser el poble de Mont-ral i sens dubte d’allò més… Llegeix més»

Reunió informativa de les colònies escolars

🚌 La ZER El Francolí prepara les colònies escolars pels dies  27 i 28 de maig. Aquestes es realitzaran a la casa de colònies 🎪 La Censada de Santa Margarida de Montbui 🌻. Avui s’ha dut a terme la reunió amb… Llegeix més»