BONES FESTES!!!

Els nens i nenes de P4 hem estat preparant cosetes per decorar les finestres de l’escola amb temàtica d’hivern i ens hem anat ambientant per les Festes tot fent dibuixos de Nadal, fent manualitats, assajant el Poema de Nadal… També hem anat tot passejant a la Biblioteca del poble on l’Esther (la bibliotecària) ens ha explicat un conte i pel camí hem anat veient ornaments de Nadal com les llums dels carrers, el Pessebre de fusta que hi ha a la Plaça, els balcons engalanats… i ens ha agradat molt. El dia que vam anar a l’hort de la Tere per desitjar-li unes Bones Festes ens va convidar a casa seva a tastar el codony que havia fet amb el fruit que havíem vist penjat a l’arbre no feia gaire i a molts de nosaltres ens va agradar molt.

I hem cagat el Tió a l’escola!! Aquesta és la senyal de que comencen les Vacances de Nadal!! Ara toca desconnectar i gaudir d’aquests dies tan bonics en família i ens retrobarem després de Reis!!

Bones Festes a tothom!!!

Bones Festes | Navidad animado, Imagenes de feliz navidad, Frases de feliz navidad

PREPAREM EL NADAL!

Aquest mes de desembre hem anat pocs dies a l’escola però han sigut suficients per preparar un munt de coses per aquests dies de festa.

Per començar el mes, vam fer unes activitats super divertides amb els nostres companys i companyes de 2n. Ens ho vam passar genial fent ninots de neu amb els peus i jugant amb una neu molt especial!!  Després vam rebre al tió de l’escola, que després d’alimentar-lo durant uns quants dies ens va cagar un munt de jocs i disfresses per l’escola. I també hem tingut temps per fer treballets com decorar les finestres de la classe o pintar la campaneta de nadal.

Si mireu totes les imatges al final podreu escoltar que bé que ens sabem el poema de Nadal..

MARXEM DE VACANCES!

Benvolgudes famílies,

Acabem el trimestre treballant el Nadal, un període de l’any que els nens i nenes viuen amb molta il·lusió i màgia, a més de ser la primera festa d’hivern. Hem fet activitats de vocabulari, lectoescriptura, comptar síl·labes, detecció d’inicials de paraules… utilitzant la caixa de Nadal en la que tenim diferents objectes típics d’aquesta època. També, hem realitzat una dinàmica barrejant el grup de P5 i el grup de 1er: un grup ha jugat al bingo nadalenc i l’altre ha fet land art nadalenc amb taps de colors. Ens hem après i recitat el poema de Nadal “El regal” escrit per Francesca Aubanell. Li hem donat la benvinguda al tió i l’hem cuidat fins que l’hem fet cagar cantant la cançó que ens hem après. Finalment, hem donat la benvinguda a l’hivern decorant les finestres de l’aula amb peces de roba que hem fet utilitzant trossets de paper de seda de colors d’hivern: blau, rosa, lila, gris, blanc.

Ens acomiadem fins el dia 9 de gener! Bones vacances a tothom!

Per veure les fotografies cliqueu la imatge del nostre poema.

Hem cagat el tió!

Aquest any el tió ha menjat molt i ha cagat molts de regals. Tots els nens de l’escola Joaquim Gifre estem molts contents. 
Gràcies a la col·laboració de L’AFA tan necessària per poder portar a terme aquesta i altres activitats. 
Al següent enllaç us deixem unes fotografies… Llegeix més»

Article de cicle inicial

Benvolgudes famílies,

Com ja sabreu els nens i nenes de cicle inicial ens barregem cada setmana per realitzar àmbits. En aquest cas hem fet activitats relacionades amb la informàtica, l’escriptura de contes (grup 1, grup 2, grup 3) i els jocs de taula. Podeu veure a través dels enllaços algunes de les produccions que han fet.

Aquí us deixem algunes imatges de l’alumnat fent les exposicions pertinents.

CONFECCIONEM EL NOM

Dilluns al Calendari d’Advent se’ns va proposar crear el nostre nom amb diferents objectes. Les inicials dels objectes havien de coincidir amb les diferents lletres del nostre nom. Us deixo les creacions de 5è, a veure si endevineu quina és al creació del vostre fill… Llegeix més»

Article 3. 12 de desembre

Benvolgudes famílies,

Us fem arribar un article amb totes les activitats que hem realitzat durant les últimes setmanes com la visita a la biblioteca, treball per projectes i els reptes de desembre que fem conjuntament amb 1r. La setmana passada vam decorar l’escola de nadal realitzant activitats amb altres cursos. A nosaltres ens va tocar amb P3 i ens ho vam passar molt bé.

Per cert, avui ha arribat el Tió a l’escola i ens ha deixat una carta. Quina emoció!

Article 3. 12 de desembre.

Benvolgudes famílies,

Us fem arribar un article amb totes les activitats que hem realitzat durant les últimes setmanes com la visita a la biblioteca, activitats d’art i els reptes de desembre que fem conjuntament amb 2n. La setmana passada vam decorar l’escola de nadal realitzant activitats amb altres cursos. A nosaltres ens va tocar amb 3r.

Per cert, avui ha arribat el Tió a l’escola i ens ha deixat una carta. Quina emoció!