Aquest mes de novembre…

Aquest mes de novembre hem fet varies activitats diferents i molt xules.
Primer de tot, el pla lector els dimecres i divendres. Aquesta estona els expliquem un conte als nens de P3, P4 i P5. 
En segon lloc, a mates la Berta ens va obrir una… Llegeix més»

ANEM AL MUSEU!!!

Els alumnes d’infantil el dimarts dia 15 de novembre vam anar a visitar el Teatre Museu Dalí. Ens ho vam passar d’allò més bé!

Si voleu veure les fotografies podeu clicar a la imatge.

 

Sortida al museu Dalí

El dimarts passat vam visitar el museu Dalí. Va ser una experiència surrealista que no ens va deixar indiferents. Ens ho vam passar genial. Si clickeu a la següent imatge podreu veure un recull de les fotos.

2n article

Hola de nou famílies,
al llarg d’aquest mes hem canviat d’estació, estem a la tardor i hem decorat el passadís amb un mural molt poètic de la tardor junt amb els alumnes de 4t. Hem tornat anar a la biblioteca del poble a visitar l’Esther i… Llegeix més»

SORTIDA LES ESTUNES

Dimarts 8 de novembre els alumnes de CM i CS vam anar d’excursió a les Estunes. Allà vam llegir la llegenda de les Goges (les fades màgiques de les Estunes), tot seguit ens vam dividir per grups i vam realitzar una sèrie d’activitats relacionades amb… Llegeix més»

La castanyada

Quina festa més bona que vam celebrar la tarda de la castanyada. Quines actuacions més ben preparades i que bones estaven les castanyes! Segur que teniu moltes fotos i vídeos del que va passar però durant el matí vam realitzar diverses activitats a l’entorn proper… Llegeix més»

Article 11.11.2022

Hola famílies! Durant aquestes setmanes hem començat a fer diverses activitats com: els racons de llengua, seguim coneixent a Salvador Dalí, seguim avançant amb Innovamat entre d’altres. 

Article 11.11.2022

Hola famílies, com esteu?
 
Avui tenim article nou. Durant aquestes setmanes hem anat realitzant diverses activitats. 
Vam rebre una visita inesperada. 
Hem anat treballant amb innovamat tant al laboratori dels nombres, les aventures i l’aplicació. 
També hem engegat un projecte sobre l’univers i estem estudiant les galàxies, les estrelles… Llegeix més»