PREPAREM OLIVES MORRUDES I SEVILLENQUES!

Hola de nou,

La Nuri Sans ens va portar moltes olives de les sevesoliveres de Tortosa i ens va explicar com preparar-les per a ser menjades, no per a fer oli. Hi havia olives de dues classes diferents i no les barrejaríem!! Les vam rentar a les piques , i a les morrudes els hi fèiem un tall i a les sevillenques, un cop de martell!! Anàvem omplint pots de vidre!! Quina feinada però estàvem ben entretinguts i va ser un treball d’equip. També vam omplir els pots amb aigua d’ampolla.

I ARA? Doncs al llarg d’una setmana hem de canviar l’aigua de tots els pots de les olives. Tenim encarregats!! Quina sort!!

Voleu veure les seves cares? Doncs apa, cliqueu la següent fotografia:

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>