Taller de residus

El passat dijous 24 de gener i immersos dins del projecte Matèria i energia, ens van venir a fer un taller sobre els residus. Ens van explicar i ensenyar els diferents contenidors que tenim i el que s’hi pot tirar dins de cadascun. Després ens van fer pensar que havíem esmorzat i quin residu havia generat aquell menjar, per exemple: un got de llet amb colacao i una magdalena. Els residus serien el tetabrik de la llet, el pot del colacao, el plàstic de la magdalena i el paper que l’embolcalla. Vam comprovar que això era molt i només era l’esmorzar!!

Vam fer un gràfic i vam veure que els residus que més utilitzem són els envasos i que van al contenedor groc. Vam pensar possibles maneres de solucionar aquest problema i vam topar amb la regla de les 3R: reduir, reciclar i reutilitzar.

En definitiva, vam prendre més consciència de la importància que té la reducció, reutilització i reciclatge de residus, així com també els criteris de separació i selecció.

Aquí teniu algunes fotos del taller

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>