Sortida Museu de la Ciència i la Tècnica de Terrassa

DSCN1195

El passat dia 29 de gener vam anar a visitar el Museu de la Ciència i la Tècnica de Terrassa. vam poder fer una primera visita lliure a les diferents exposicions i després, una visita guiada on els nens i nenes es van posar a la pell dels infants de l’època industrial treballant a les fàbriques, va ser una activitat molt interessant, us deixem amb les imatges.

Visita guiada. 

Visita lliure.

COLÒNIES

DSC_0574IMG_20190329_131811

 

 

 

 

 

 

 

La setmana passada vam fer les colònies d’aquest curs. Aquesta vegada hem anat a l’alberg de l’Espluga de Francolí i hem passat allà uns dies realment macos i ens hem divertit i gaudit molt. Us deixem unes imatges perquè pugueu veure algunes de les activitats fetes!

ACTIVITATS!

Educació Infantil i Cicle Inicial –          Cicle Mitjà –                 Cicle Superior –                  Escola

NITS!       ÀPATS!      VIATGE!       LLEURE!

 

AUTORS A LES AULES

Aquest curs ens ha estat concedit un projecte del Departament d’Ensenyament (Autors a les Aules) i va venir l’escriptora i il·lustradora Eva Santana a la nostra escola per fer una xerrada amb els nens i nenes de Cicle Superior. Prèviament havíem llegit un llibre seu i li vam poder fer preguntes sobre els seus llibres, la feina d’escriptor, d’il·lustradora…etc. Va ser realment molt interessant.

A més, aprofitant la seva visita, també va fer unes altres xerrades a la resta de classes de l’escola. Recordem que aquesta activitat té un cost econòmic i ha estat possible gràcies als diners aconseguits amb la venda i sorteig de la Cistella de Nadal.

Imatges!

 

AULES DE NATURA

Fa uns dies hem estat fent a l’escola el projecte Aules de Natura. Per portar-ho a terme hem tingut al centre l’Olga Mallofré, una biòloga i a més del nostre municipi. Amb ella hem fet diferents tallers com Les energies renovables, La primavera… han estat uns tallers molt interessants, pràctics i realment útils. Recordem que aquest projecte ha estat possible gràcies a la subvenció donada per l’Ajuntament de Mediona.

Aquí us deixem els tallers d’Educació Infantil i Cicle Superior a mode d’exemple!

 Imatges d’Educació Infantil.     Imatges de Cicle Superior. 

Coves Espluga de Francolí

IMG_8265
El passat dimecres 6 de febrer, els alumnes de tercer a sisè vam anar a l’Espluga de Francolí a visita la Cova de la Font major. La visita va ser molt interessant, aprenent aspectes de la vida diària dels primitius i com vivien, a més, també vam fer una cova i vam pintar com ho feien abans. Us deixem unes fotos de la visita i del temps lliure.

Imatges!!