3,2,1 AMBIENTS A EDUCACIÓ INFANTIL

El dilluns 11 va ser el gran dia, els més menuts de l’escola vam començar AMBIENTS!

Aquest curs en tenim 8: Llum, Teatre, Mates, Llengua-Motricitat fina, Ciències, Plàstica, Vida pràctica i Construccions.

Dilluns, Dimecres i Divendres, a la tarda (P3, P4 i P5) ens barrejarem per aprendre, jugar i gaudir dels vuit espais diferents.

Tot seguit, clicant sobre la imatge podreu anar visualitzant, al llarg del curs, alguns dels moments viscuts!!

JOCS DEL MÓN AL MUSEU

Al llarg d’aquest novembre els alumnes de 1r, 2n, 3r, 4t, 5è i 6è hem anat a una exposició al Museu de la Pell en la que ens han ensenyat jocs de diferents tipus (llançar, tombar, saltar, agafar, tocar…) i de diferents llocs del món. Han estat jocs interessants i divertits com per exemple: el rei, que consisteix en llançar una “baldufa” i que passi per unes portes i tombar al rei, després també hem jugat al 7 i ½ que consisteix en llançar un objecte i sumar 7 punts i ½. A nosaltres ens ha agradat moltíssim, hem après a jugar a jocs molt interessants i ens ho hem passat molt bé…

Lucía Bajerski (6è A)

Iker Muñoz (6è B)

Maria Càmara (6è C)

GRAFISME AMB ESCUMA

Fa uns dies els nens i nenes de la classe del Tonet i del Tomeu vem fer grafisme amb escuma.

Al principi, ens feia una mica de por embrutar-nos, bé no a tots/es, però al final hem gaudit molt empastifant la taula i les nostres mans.

Hem aprofitat per fer dibuixos, gargots, traços verticals, i horitzontals, hem dibuixat cargols i fins i tot, alguns/es la primera lletra del nostre nom.

Ens ha agradat molt! Aquí teniu un petit recull d’imatges perque us en feu una idea…

HEM PLANTAT BLEDES!

Els/les alumnes de la classe d’Anna Llenas i Elisabeth Serra aquesta setmana hem fet una plantada de bledes a l’hort de l’escola. Ara a esperar que surtin moltes per emportar-nos-les a casa i fer un bon platet de bledes amb la família!

hort-2

DESCOBRIM CAL GRANOTES

Els alumnes de 3r hem visitat l’adoberia Cal granotes situada al barri del rec. Abans era una adoberia i ara és un museu. Ens han ensenyat com es tractava abans la pell dels animals per convertir-la en cuir. Hem après coses que no sabiem. Ha sigut molt divertit.

3r A hem visitat el restaurant Somiatruites que és el restaurant on abans hi havia l’adoberia Bas. (nom de la classe de 3r A).

3r B hem visitat cal granotes que es el nom que vam triar per la classe.

CASA DE LA FESTA

Aquesta setmana els nens i les nenes de P5 hem anat a la Casa de la Festa a veure el Drac d’Igualada i la Víbria Jove. També hem vist els gegants, el bestiari, els capgrossos i alguns/es de nosaltres ens els hem pogut posar, com pesen!

XERRADA INTERNET SEGURA

A i ha vingut un mosso d’esquadra (en Ruben) a fer una xerrada sobre l’ús de les noves tecnologies i internet. Ens ha explicat que poden ser perilloses les xarxes socials, ens ha fet un mini teatre (LA CIBER CAPUTXETA). Ens ha estat explicant casos reals sobre les xarxes socials i persones desconegudes, cyberbullying…. Internet pot ser una eina de gran ajuda, però sempre i quan en fem un bon ús.

Aquesta activitat la fem un cop a 5è i un altre cop a 6è i la veritat és que és molt interessant, aprenem coses noves sempre.

Júlia Gris (6è B), Ariadna Abanades (6è C) i Ouael Essahli (6è A)