Entrevista a Moisés Gómez, responsable del concurs ProgramaMe

Moisés Gómez és professor de programació a segon curs del cicle de Desenvolupament d’Aplicacions Web. Ha tingut la iniciativa d’inscriure, guiar i acompanyar als alumnes al concurs ProgramaMe posant hores personals per a poder-ho fer, tot un exemple  de dedicació.

  • Quines expectatives tenies del concurs

Curiosament, la intenció principal en anar-hi al concurs, no era la guanyar (ni de perdre, evidentment), sinó la de participar de la experiència. El resultat, però, ha estat genial!

  • Com et sents ara que ja ha acabat…

Molt molt orgullós i molt molt feliç per ells. S’han superat, s’han organitzat i han treballat com un autèntic equip. No m’estranyaria que a Madrid ens tornessin a sorprendre!

  • És genial que tinguin la oportunitat. Com has viscut la experiència d’Olot?

Enfrontar-se a una situació com aquesta representa una superació dels límits dels propis alumnes. Han de donar el màxim de si mateixos, han de treballar en equip, analitzar problemes, etc… Requereix, és clar, coneixements de programació, però també és molt important la actitud, la superació de problemes, la serenitat per no entrar en mode pànic en llegir un enunciat aparentment indesxifrable, i seguir treballant i col·laborant amb l’equip…
A més per preparar-se han hagut de fer sacrificis, han renunciat a patis i a hores lliures, han dedicat caps de setmana… en definitiva el seu temps de descans, per al concurs. Això diu molt. Crec que  l’Andrés, el Sergio i l’Albert han demostrat que saben enfrontar-se i donar resposta i que tenen actitud per a la empresa.

  • Una experiència positiva i recomanable doncs…

De totes totes provaré de trobar un equip per a participar l’any vinent. La experiència és super positiva per als participants, però també per als companys i companyes de classe que els han animat, seguit i han viscut amb ells els preparatius. Independentment dels resultats tots hem aprés molt.

Article original: http://agora.xtec.cat/insjoandaustria/portada/entrevista-a-moises-gomez-responsable-del-concurs-programame/

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>