Participació al Fòrum de la Xarxa d’Escoles Verdes

El passat 22 d’octubre, els ecodelegats i les ecodelegades de 6è van participar en el III Fòrum XESC que, en aquesta ocasió, portava per títol “MÉS ENLLÀ DE L’HORT”.

Aquí us deixem un resum de dos dels seus participants:

Dijous 22 d’Octubre es va celebrar el III Fòrum XESC, aquest cop es tractava de conèixer què fem a l’hort de les escoles. Quatre alumnes de sisè i una mestra van representar la nostre escola. Els alumnes i els adults vem treballar separats pel matí. Vem explicar tot el que treballem tots el  alumnes de l’escola a l’hort. Vem escoltar a altres alumnes d’altres escoles. Algunes idees eren molt interesants: crear un jardí d’herbes aromàtiques, recollir l’aigua de la pluja per regar l’hort, que el menjador cuini les verdures de l’hort,…Després d’esmorzar, haviem de fer una gimkana, però es va anular i vem fer un altre joc.Per la tarda, vem fer un activitat conjunta mestres i alumnes, voliem agrair a la gent del Prat de Llobregat que ens haguessin acollit per fer el Fòrum. Els vem regalar un enciam  ben petitó plantat. El test era molt original: el vem fer amb la part d’ abaix d’una ampolla d’aigua.

Laia Martos i Joan Pau Pacheco

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>