Servei de préstec: nou horari d’atenció

Us informem que entre l’1 de juny i el 30 de setembre, l’horari d’atenció al públic del servei de préstec del CESIRE serà el següent:

  • matins (de dilluns a divendres): 8:00 – 14:00 h

Les comandes s’han d’adreçar a través del formulari que trobareu a la secció de préstec. Per tal de poder garantir un bon servei, és recomanable confirmar dia i hora prèviament amb les persones responsables del servei al 938823125, o bé a l’adreça cdec@xtec.cat.

Metodologies integrades per a un aprenentatge holístic de les llengües III

Curs de Metodologies integrades per a un aprenentatge holístic de les llengües III

Inscripció activa a partir del 12 de setembre de 2019

Curs de 30 hores emmarcat dins del currículum competencial i inclusiu. Pretén proporcionar, a les persones docents, l’adquisició d’habilitats, coneixements i actituds per poder treballar de manera integrada i globalitzada les competències comunicatives, socials i personals, amb l’objectiu de millorar l’aprenentatge de llengües (L1 i L2).

El  perfil dels components del curs és docents de cicle superior de primària i secundària de llengües (català, castellà, anglès,  francès, alemany i italià) i l’objectiu principal és la millora de l’aprenentatge de les llengües i el plurilingüisme.

El lloc serà el CESIRE (Avda Drassanes, 10 – Barcelona). Certificat de 30 hores (17,5 presencials i 12,5 hores de pràctica docent al centre).

Curs: El vehicle elèctric per dins

Lloc: CESIRE. Av Drassanes, 10. Barcelona
Dates: 2-5 de juliol
Horari: de 10 h a 14 h
Destinataris: Professorat de secundària de Tecnologia i de Ciències
Inscripció: [+]
Descripció
El curs té un caràcter pràctic amb la mirada STEAM, connectat amb agents vinculats al vehicle elèctric, ICAEN… Llegeix més»