ATENCIÓ:  Horari del Servei de Préstec desembre i gener

A causa de l’empitjorament de la situació sanitària relacionada amb la Covid-19, el Servei de Préstec  i Cambra de Cria del CESIRE modifica l’horari d’atenció al públic.

A partir del dia 11 de gener:

    • Dilluns de 9:00 a 13:00 i de 16:00 a 18:00
    • Dimecres de 9:00 a 13:00 i de 16:00 a 18:00

La recollida de material i el retorn del mateix s’haurà de fer en hores concertades.

Podeu contactar telefònicament amb les persones responsables del servei al 938823125, o bé a l’adreça cdec@xtec.cat.

Share

RobolotCon 21. XXa edició de l’esdeveniment

El passat 8 de maig es va celebrar la 20a edició del Robolot, tota una fita de constància en l’organització d’aquest esdeveniment, any rera any, que ja ha esdevingut un referent en innovació en la programació i la robòtica educatives per al professorat d’educació primària… Llegeix més»

El paisatge litoral a “Interpretem el paisatge i actuem”

Quan observeu el litoral, us pregunteu el perquè d’algun tret geogràfic o geològic ? Heu detectat canvis i voleu saber-ne l’origen? Com podeu treballar amb l’alumnat la interpretació del paisatge litoral? Tindreu respostes a aquestes preguntes el dimecres 19 de maig a les 17:30. Inscripció.

Share

Càpsula de Medi: Ensenyar Ciències Socials per aprendre a pensar problemes socials?

El dimecres 5 de maig, la Neus González, partir de l’anàlisi de l’acció educativa, va donar eines i estratègies per treballar el Medi a l’aula a partir dels problemes socialment rellevants. Es va reflexionr sobre els continguts, els problemes i el paper de les disciplines.

Si us vau perdre la càpsula, aquí podeu trobar tot el que es va treballar a la sessió: l’enregistrament de la sessió i la presentació.

Fins la propera càpsula!!!!

#STEAMcat

Share

Cicle de conferències Mirades 0_8: Què ens ajuda a parlar millor?

El rol de l’educadora és clau en el desenvolupament de la parla i sovint és el primer a detectar les dificultats i derivar als professionals especialistes en aquest tema. En aquesta xerrada, adreçada a mestres d’educació infantil i primària, es donaran eines i pautes per prevenir i detectar les alteracions de la parla dels infants i d’altres disfuncions associades.

Data: dimarts 11 de maig de 2021 de 18.00 h a 20.00h

Adreçat a docents d’educació infantil i primària

A càrrec de Jasmina Capó Escrivà (logopeda)

Enllaç a la conferència

Share

Cicle Mirades 0-8. Què podem aprendre amb els minimons?


Els minimons són propostes elaborades amb materials organitzats de manera que convida als nens i nenes a intervenir. Es poden proposar minimons amb intencionalitats diverses creant contextos on es pot observar com els nens i nenes es desenvolupen, i intervenir be sigui posant-hi paraules… Llegeix més»