NOVETATS

 

ALUMNES ASSIGNATS DE LA PREINSCRIPCIÓ DEL CURS 20 – 21 A L’ESCOLA SERRA I HUNTER

MATRÍCULA DEL 13 AL 17 DE JULIOL DE 2020

CAL CONFIRMAR TELEFÒNICAMENT AL CENTRE

 

LLISTAT DE LLIBRES I MATERIAL PEL CURS 20 – 21 PER PRIMÀRIA

I PER INFANTIL CONSULTEU EL MATERIAL ESCOLAR

OFERTA DE RESERVA DE LLIBRES I MATERIALS A L’AMPA FINS EL 12 DE JULIOL

SOL·LICITUD D’AJUDES DE MATERIAL ESCOLAR DEL 29 DE JUNY

AL 10 DE JULIOL

INFORMACIÓ PREINSCRIPCIONS I INSCRIPCIONS

PORTES OBERTES VIRTUALS

Informacions pràctiques

A CICLE MITJÀ TENIM UNA COLLA D’ARTISTES, MIREU, MIREU…

El confinament ha fet més evident la capacitat artística de tots i totes. Els alumnes de cicle mitjà heu anat fet totes les propostes que els mestres us hem enviat i heu demostrat que sou una colla d’artistes!!! Mireu a continuació el recull d’imatges i vídeos…

Per veure més vídeos dels embarbussaments podeu clicar al següent enllaç➡➡➡ https://photos.app.goo.gl/7WEiStM4uHAgt5a49

 

 

LES BIBLIOTEQUES DE MANRESA “EL CASINO” I “L’ATENEU LES BASES”

Com cada estiu, les Biblioteques de Manresa proposen a tots els infants de la ciutat de participar al Joc de les caplletres, l’objectiu del qual és potenciar la lectura per plaer entre els infants, tot oferint un àlbum per omplir amb les lectures d’estiu.

S’ofereix l’Àlbum de les Caplletres a cada lector. Tipus d’àlbums en funció de l’edat:

  • Blau, fins a 6 anys;
  • Vermell, de 7 a 10 anys;
  • Verd, d’11 a 14 anys.

A l’interior de l’àlbum hi ha un alfabet. Durant l’estiu, es tracta d’agafar llibres en préstec de la vostra edat que la primera lletra del cognom de l’autor coincideixi amb cadascuna de les lletres de l’àlbum. L’objectiu és completar l’àlbum al final de l’estiu. És aleshores que, habitualment, se celebra un acte de cloenda on s’obsequia amb un regal als participants que han completat l’àlbum i se sortegen lots de llibres.

Aquest estiu, però, degut al COVID-19, l’accés directe als llibres és limitat, desde les Biblioteques de Manresa proposen a les famílies d’agafar en préstec algun dels lots que amb molt carinyo han preparat, amb exemplars que us serviran per anar completant l’àlbum de les Caplletres.

Bona lectura ????    

Trobada de sisè

Avui ha sigut un dia especial per tots els alumnes de sisè de l’escola. Segurament no ha sigut el comiat ni la festa que s’esperaven, però hem intentat que fos un dia especial per cada un d’ells. Tots els mestres de l’escola els volem desitjar que passin un bon estiu i que la nova etapa que començaran l’any que bé els vagi d’alló més bé.

Una forta abraçada. 

DIA NACIONAL DE LES LLENGÜES DE SIGNES

Aquest curs hem tingut la gran sort de tenir entre el nostre equip de mestres, una persona que coneix molt i molt bé la llengua de signes catalana. Us deixem un vídeo que alguns alumnes de 4rt han preparat amb ella, per commemorar el Dia Nacional de les Llengües de Signes. Cliqueu damunt la imatge per veure el vídeo. Esperem que us agradi i el disfruteu molt!

EXPERIMENTS AMB L’AIGUA I MÉS MANUALITATS

Aquesta setmana us convidem a fer quatre experiments molt senzills que podreu fer amb material que segurament teniu per casa. A més a més tots ells tenen en comú un element: l’aigua. A veure si sou capaços de fer-los!

 

També us proposem noves maneres de dibuixar els vostres noms! Esperem veure com els heu dibuixat!

NOUS RESPTES D’EDUCACIÓ FÍSICA

Aquesta setmana us mostrem el treball que van fent els alumnes amb els reptes proposats des d’educació Fisica.

És el torn del trivial i de les activitats de resistència.

           

Recordeu que anem actualitzant els altres reptes de circuits, coordinació, ball,… en els anteriors àlbums.

Enigmes

Bon dia a totes i tots! Com esteu? Estem a dimarts i us plantegem dos nous enigmes, en aquesta ocasió, dos enigmes matemàtics molt interessants. A veure si els sabeu resoldre, n’estem convençuts que sí! Esperem que estigueu molt bé! Us trobem molt a faltar! Una abraçada!

 

 

A 3r ENS ATREVIM AMB EL “TRABALENGUAS PACO PECO CHICO RICO”

Fa uns dies us ensenyavem com els alumnes de 4rt deien l’EMBARBUSSAMENT Paco Peco Chico Rico?. que la Rosa, de Castellano, els havia proposat. Doncs ara, és el torn dels nens i nenes de 3r.

Cliqueu damunt la imatge i us portarà al Google Fotos de l’escola per tal que pogueu veure? els diferents vídeos? dels alumnes que ens els han fet arribar. Gràcies nois!!! Ho heu fet molt bé!!! ?

Els que encara no ens ho heu enviat….ANIMEU-VOS A FER-HO!!!!???