Recordeu que el telèfon de l’escola és el següent: 671040397 – 977691760

Per realitzar qualsevol consulta d’Administració per demanar certificats, idalu, cita prèvia, noves matriculacions,… envieu un correu a atenciopublicsantacreu@gmail.com

Per realitzar qualsevol consulta de Gestió Econòmica / Secretari o donar incidències amb el pagament podeu enviar un correu a gestioeconomicaescolasantacreu@gmail.com

Per demanar cita prèvia amb l’AMPA o qualsevol consulta: Tfn: 722507273 @: ampasantacreu@gmail.com

Menjador: Degut a la situació actual, la gestió i atenció a les famílies, que diàriament es fa de 9:00 a 10:00h no podrà ser presencial. Totes les gestions i consultes es realitzaran mitjançant, trucades telefòniques, missatges (SMS, whatsApp) o via e-mail.
Tfn: 610 178 221
E-mail: menjador.santacreu195@gmail.com

Convocatòria MEC 2021-2022 – Ajuts NEE i beques general

Us comuniquem que s’ha publicat l’anunci de l’extracte de la Resolució de 28 de juliol de 2021, de la Secretaria d’Estat de Educació, per la qual es convoquen les ajudes per a alumnes amb necessitat específica de suport educatiu per al curs acadèmic 2021-2022.

Termini per presentar les sol·licituds: del 3 d’agost al 30 de setembre de 2021

Modalitats dels ajuts: 

  • Ajuts i subsidis per a alumnes amb necessitat específica de suport educatiu derivada de discapacitat o trastorn greu de conducta o trastorn de la comunicació i el llenguatge o trastorn de l’espectre autista.
  • Ajuts per a programes complementaris a alumnes amb necessitat específica de suport educatiu associada a altes capacitats.

Per més informació premeu en aquest enllaç

Comiat de 6è Promoció 2012-2021

Aquesta setmana hem arribat al final d’aquest curs tant diferent ple d’emocions. Us deixem aquest vídeo on podreu veure l’alegria dels nostres alumnes, els balls, els parlaments, la cançó que van cantar,… s’ho vam passar la mar de bé!!

Moltes gràcies per la col·laboració de l’AMPA i també a l’equip de mestres que han fet que sigui un ÈXIT!!

Revista Escolar 45 – Curs 2020-2021

Ja teniu penjada la revista escolar El Drac Màgic d’aquest curs.

Revista-Escolar 45_curs 2020-2021

El Drac Màgic és la revista escolar del nostre centre des de l’any 1996. La revista és pública cada juny, fent-se ressò de les activitats més rellevants realitzades pels alumnes de cada nivell. Dibuixos, redaccions, fotografies, entrevistes, jocs,… omplen les pàgines del nostre Drac Màgic, exposant una petita mostra de tota la feina que fem.

La imaginació i la creativitat també formen part de la màgia de l’educació i és per aquest motiu que per a il·lustrar la portada de la revista, els alumnes de 6è participen en un petit concurs de dibuix per a trobar la imatge més divertida del nostre Drac.

Activitats de reforç d’estiu 6è de Primària

Aquí teniu les feines de reforç d’estiu per descarregar, dirigit als alumnes que acaben 6è de Primària.

Matemàtiques

Català

Castellà

També si voleu repassar les matèries (Matemàtiques, Català, Castellà i Anglès) d’una manera més divertida podeu entrar en aquest link i teniu un munt de jocs i activitats.

Des del Departament també s’ofereix un enllaç amb orientacions, propostes i models d’activitats i recursos adreçades als centres per a la realització de les activitats de reforç d’estiu per a l’alumnat de 6è d’educació primària. En aquest enllaç teniu més informació.

Dia de la Pau – EI 2021

El dia 30 de gener és el Dia de la Pau i No Violència. Durant aquesta setmana a l’escola hem treballat per nivells i hem fet diferents activitats (recitar poemes, cantar cançons, ballar, pintar, retallar…)  Aquí teniu un recull de fotos i vídeos d’algunes de les tasques realitzades:

P3:

 

P4:

 

P5:

 

Us convidem a veure aquest vídeo amb fotografíes dels vostres fills/es:

Ràdio de Calafell a l’escola

Avui al matí hem tingut la sort de tenir la Ràdio de Calafell a la nostra escola i els alumnes de 6è han fet de locutors i locutores.

#CALAFELLMATÍ A l’espai de les escoles, hem parlat amb els alumnes de 6è de l’escola Santa Creu del projecte de treball a classe amb ‘tablet’.

Escolta-ho en aquest enllaç.

Salutacions,

L’equip de Mestres

 

Concurs de Nadales 2020

Ja tenim els guanyadors del Concurs de Nadales!!

CICLE INICIAL – 1r Primària
Mireia S. (1r A) Eva A. (1r B) Noa S. (1r C) 
CICLE INICIAL – 2n Primària
Lilith S. (2n A) Joni L. (2n B) Rudy A. (2n C)
CICLE MITJÀ – 3r Primària
Nora Ch. (3r A) Lucia A. (3r B)
Elena M. (3r C) Helena B. (3r D)
CICLE MITJÀ – 4t Primària
Ivet M. (4t A) Ignacio L. (4t B)
Marina S. (4t C) Martina B. (4t D)
CICLE SUPERIOR – 5è Primària
Lidia S. (5è A) Manel P. (5è B)
Ivie Martina E. (5è C) Chad M. (5è D)
CICLE SUPERIOR – 6è Primària
Adryiana K. (6è A) Nayara D. (6è B)
Sara M. (6è C) Judith C. (6è D)

Presentació dels dibuixos guanyadors

Enhorabona per les vostres creacions!! Sou uns/es artistes!!

 

 

Protocol de Gestió de Casos COVID-19 a l’escola

Benvolgudes famílies,

Hem creat aquest espai a la nostra pàgina web per poder resoldre tots els dubtes que ens poden sorgir davant aquestes noves situacions que ens estem trobant. Sabem i entenem que són moments difícils i que no estem acostumats a conviure amb aquesta pandemia però és important que tots/es tinguem interioritzat que la situació de trobar-nos una classe confinada es pot repetir diverses vegades durant el curs escolar i que entra dins de la “nova normalitat” a la nostra escola.

És per això que us volem deixar penjat en aquest espai aquests documents:

Protocol de Gestió de Casos COVID-19 a l’escolaProtocol-Gestio-casos-rev

Mesures complementàries a les previstes al “Pla d’actuació per al curs 2020-2021 per a centres educatius en el marc de la pandèmia”: Adaptacio_mesures_Pla_actuacio

Carta Salut/Escola per a famílies: salut-escola-carta-families

Pla d’obertura de centre: PLA_OBERTURA_Setembre_Definitiu_Escola Santa Creu de Calafell

Pàgina web Cat/Salut

 

Informació Servei de Menjador

Estimades famílies,

Us fem arribar diferents documents informatius sobre el servei de menjador:

  • CARTA PREUS: Informació sobre els preus i la gestió del menjador.
  • CARTA DE PRESENTACIÓ INSCRIPCIONS: Informació per fer les inscripcions de manera telemàtica.
  • INFORMACIÓ GENERAL DEL SERVEI: Breu explicació del funcionament i l’organització del servei.

195 – CARTA PRESENTACIÓ INSCRIPCIONS NOVES CC BAIX PENEDES

195-CARTA_PREUS

195- SANTA CREU info general servei

Recordeu important:

Degut a la situació actual, la gestió i atenció a les famílies, que diàriament es fa de 9:00 a 10:00h no podrà ser presencial. Totes les gestions i consultes es realitzaran mitjançant, trucades telefòniques, missatges (SMS, whatsApp) o via e-mail.
Tel: 610 178 221
E-mail: menjador.santacreu195@gmail.com

 

Resum de les reunions d’inici de curs amb famílies

Estimades famílies,

Aquesta setmana hem realitzat les reunions amb les famílies de manera online. Per les famílies que no us heu pogut conectar a les videoconferències us deixem aquí un resum dels documents que s’han projectat.

REUNIONS EDUCACIÓ INFANTIL:

Resum P3

Resum P4

Resum P5

REUNIONS EDUCACIÓ PRIMÀRIA:

Resum 1r

Resum 2n

Resum 3r

Resum 4t

Resum 5è

Resum 6è

Quadern d’activitats per imprimir a casa

Benvolgudes famílies,
Us adjuntem diferents pdf’s on podeu trobar diferents activitats per imprimir si teniu a casa impressora. Sobre tot, són activitats per treballar a l’Etapa d’Educació Infantil però també a l’últim pdf podeu trobar activitats per colorear per als més grans.
CUADERNOS DE ACTIVIDADES-1-54
CUADERNOS… Llegeix més»

Classes suspeses

Benvolgudes famílies, us comuniquem que El Departament d’Educació, seguint instruccions del Departament de Salut i com a mesura excepcional per contenir el coronavirus, ha pres la decisió de tancar a partir del dia 13 de març i fins al proper dia 27 març, ambdós inclosos, tots els centres educatius del país i, per tant, han quedat suspeses les classes en horari lectiu i les activitats extraescolars.

Carta comunicació famílies

Xerrada Internet Segura

Aquest dilluns per la tarda vam tenir convidat a l’escola al David, Mosso d’Esquadra. Ens va oferir una XERRADA per a famílies sobre “ÚS DE XARXES SOCIALS”. Va ser tot un èxit en participació i vam aprendre molt de com actuar davant dels nostres fills i filles.

Inaguració Rocòdrom

La setmana passada va quedar inaugurat el nou espai Rocòdrom de l’escola. Podem disposar d’aquest nou espai gràcies a la col·laboració de l’AMPA i de l’Ajuntament del nostre municipi. Aquí teniu un tast d’imatges de l’èxit d’aquesta nova instal·lació entre el nostre alumnat.
Llegeix més»

Pressupostos participatius 2020 Ajuntament de Calafell

Benvolgudes famílies,
L’Ajuntament de Calafell convoca aquest any els seus tercers pressupostos participatius perquè la ciutadania vota una part de les inversions municipals de l’exercici 2020. Seran 500.000 €.
Per poder votar, cal ser persones empadronades majors de 16 anys. Cada persona pot votar diferents propostes fins exhaurir el… Llegeix més»

Actualització de l’aplicació Dinantia

Aquest estiu la plataforma de Dinantia ha fet una actualització. Aquesta actualització ha sigut per millorar les prestacions i fer-la més accessible.

Aquesta actualització obliga a tots els usuaris de l’app mòbil a tornar iniciar sessió. Afecta a mestres, pares, mares, administradors…

Això vol dir que fins que no inicieu sessió a l’aplicació de Dinantia, només podreu llegir els missatges per email. No cal reinstal·lar l’aplicació, simplement cal iniciar sessió amb el correu que ens vau donar per donar-vos d’alta.

Una vegada, heu posat el correu que tenim vostre, us reenviaran un correu d’activació. Entreu al correu i cliqueu en Acceptar.

Ja podreu entrar a l’aplicació Dinantia amb el vostre correu.

Si no surt aquest avís és perquè esteu posant el correu mal escrit o un altre diferent.

Sigues dels primers en veure l’Obra de teatre Snow White and the seven Dwarfs

Els alumnes de 6è han preparat l’Obra de teatre Snow White and the seven Dwarfs en anglès.
Aquí teniu l’obra sencera projectada:

Aquí teniu un recull amb les millors fotografies.

20181213_094609 (Custom)

20181213_115802 (Custom)

20181213_115759 (Custom)

20181213_115126 (Custom)

20181213_114909 (Custom)

20181213_114844 (Custom)

20181213_114806 (Custom)

20181213_114708 (Custom)

20181213_114652 (Custom)

20181213_114624 (Custom)

 

El Projecte de la Biblioteca

La Biblioteca escolar és un espai educatiu i dinàmic, un centre de recursos que conté documents en tot tipus de suport per a l’aprenentatge i per a la recerca.

La Biblioteca escolar està integrada dins l’organigrama del centre i disposa d’un espai, de personal i dels recursos necessaris per al compliment de les seves funcions. Les seves funcions són:

Projecte Biblioteca Escola Santa Creu de Calafell

 

Alta aplicació Dinantia

Benvolgudes famílies,

Com ja sabeu hem començat a fer servir l’aplicació Dinantia. Si encara us heu de donar d’alta o sou nova incorporació a l’escola cal que passeu per Secretaria per omplir el formulari corresponent.

Si ja heu donat les vostres dades i no esteu rebent informació, cal que passeu també per Secretaria.

L’horari d’atenció de Secretaria és de 9h a 13h.

Donar-se d’alta Dinantia