LLIBRES I PAGAMENTS

Com aquest curs hi haurà alguns canvis en els pagaments de curs hem decidit conjuntament amb l’AMPA fer-vos arribar un calendari amb totes les despeses d’aquest curs 2019-2020.
Un dels canvis importants és que els llibres es pagaran per transferència bancària ABANS DEL 6 DE SETEMBRE.… Llegeix més»

EXTRAESCOLARS CURS 2019-20

Bona tarda a totes les families de l’escola d’Olvan,

Un any més des de Xalem us volem presentar les activitats extraescolars pel nou curs 2019-2020!!

Us enviem l’horari perquè pugueu ajustar les agendes i el full d’inscripció per aquelles activitats que us vulgueu apuntar!

🔔FUNCIONAMENT🔔
Inscripció: teniu fins el 31… Llegeix més»

HORT A L’ESTIU

Benvolgudes famílies:

Ja heu vist com tenim de preciós l’hort!!! Perquè continuï així i poder gaudir dels fruits cal la vostra col·laboració els mesos de vacances d’estiu. Ja veureu que tal i com està és molt fàcil i els nens gaudiran de la recollida!!!

Envieu un correu… Llegeix més»

ACTIVITATS 14 JUNY

Bon dia,
Us fem arribar dos comunicats de l’AMPA d‘activitats pel dia 14 de juny a la tarda: la caminada popular solidària i el sopar de nens s’ha donat el full imprès al vostre fill/a perquè us pugueu apuntar.

cartell caminada

Esperem que hi pugueu… Llegeix més»

TROBADA ZER

Benvolgudes famílies,
Us adjuntem la informació de la trobada de ZER que es farà el divendres 7 de juny al local del Comú de Montmajor, cal que retorneu a la vostre tutora el paper que donat al vostre fill/a amb el número d’assistents a la trobada… Llegeix més»

TALLER DE TEATRE SOLIDARI

El proper divendres 31 de maig, de 15 a 17h, es realitzarà a l’escola d’Olvan un taller de teatre per a totes les edats.  🎭🎭
La inscripció és de 3€ i els diners recaptats aniran íntegrament destinats a la família de la nostra escola que té un… Llegeix més»

ROBÒTICA FEMENINA

Només cal fer una ullada a la llista d’inscripcions de robòtica per adonar-se que un percentatge molt petit de l’alumnat és femení. Aquesta dada no és nova per nosaltres, igual que no ho és en les carreres científiques i tecnològiques on  les dones també estan… Llegeix més»

COL·LABORACIÓ

Benvolgudes famílies,
Tenim un infant de l’escola hospitalitzat des de fa unes setmanes a Barcelona.
Ja que no podem fer que passi el que tots/es voldríem, que es posi bé de seguida, pensem que, a part de les mostres de suport que els anem fent arribar, una… Llegeix més»

MERCAT COOPERATIVA

Els organitzadors del mercat de cooperatives escolars ens han enviat un correu amb la previsió del temps per demà al Mercat de cooperatives:
 Ho hem demanat al Servei meteorològic de Catalunya i ens han dit que al matí hi haurà una pausa. Pot ser que faci únicament… Llegeix més»