2022-23 i4 – i5 ESPAiS D’APRENENTATGE

ESPAIS D’APRENENTATGE I4-I5

La proposta pedagògica que oferim als nostres infants, està basada en la metodologia d’Espais d’Aprenentatge.

Aquesta metodologia considera el joc com un recurs educatiu i parteix de les vivències dels infants per a elaborar experiències.

Consisteix a crear diferents ambients d’Aprenentatge amb una organització dels infants i dels espais; amb uns materials molt ben pensats i estructurats que fomenten la investigació, l’aprenentatge i desenvolupar les capacitats i les competències dels infants.

 

Espai de Joc Simbòlic

Amb el joc simbòlic l’infant imita accions de la vida quotidiana del món dels adults i l’ajuda a conèixer-se a si mateix i a l’entorn social al qual pertany.

 

 

 

Espai d’Art i Creació

A l’espai d’Art i Creació es pretén desenvolupar les seves capacitats artístiques tot desvetllant la seva creativitat, imaginació, estètica amb tota mena de materials, tècniques i diferents suports per experimentar textures, formes, colors…

 

 

Espai Cos i Moviment

La pràctica de la psicomotricitat ajuda a promoure les possibilitats motrius i emocionals, afavorint el plaer pel moviment corporal.

 

 

 

Espai de Comunicació

Espai per a potenciar la lectoescriptura. Els Infants experimenten els diferents usos i funcions del llenguatge, ordenar el pensament i donar-li forma.

 

 

 

Espai Natura

l’Espai Natura és un espai viu, els minimons ens ajuden a conèixer les diferents formes de vida, amb vivències que faciliten el coneixement del temps, els paisatges, les estacions… és un espai amb jocs que permeten investigar, crear, interpretar…

 

 

Espai Llum i Colors

El joc amb la llum és un recurs fantàstic per afavorir la creativitat i ens permet treballar des d’una perspectiva sensorial.