SORTIDA AL DELTA DEL LLOBREGAT

Els nens i nenes de 5è i 6è vam anar al delta del Llobregat. Quan vam arribar eren les 10:05 i quan ens vam recuperar del viatge va venir una monitora i ens va explicar què era un delta, després ens vam separar per classes i vam fer un camí bastant llarg fins al delta.

Mentre anàvem de camí ens explicaven coses i ens deixaven uns xiulets que imitaven sons d´ocells. Quan vam arribar, vam pujar a un mirador i vam veure la desembocadura, després quan vam baixar del mirador ens van deixar una estona lliure a la platja sense sabates ni mitjons i vam fer tombarelles a l´aire, el pi, el pont i recollir petxines. Després vam anar a un mirador d´ocells però com que els de 6è trigaven tant ens vam haver d’esperar més de 15 minuts fins que van sortir. Quan vam entrar al mirador vam veure diferents ocells amb els prismàtics com: l´arpella, el bernat pescaire, la polla d´aigua, el blauet etc… Quan vam sortir vam veure 2 tipus de plantes i 1 arbre que feien molt bona olor. Després, quan tots teníem moltíssima gana, vam anar a dinar.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: You can use these tags <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>