Els Píxels escalem

El dimecres 25, la classe dels Pixels, vam anar a Montjuïc al Centre d’escalada la FoIxarda. Vam fer diferents activitats. Primer  havíem d’escalar una roca molt gran,cadascú intentava pujar fins on podia! Després vam anar a una zona exterior on hi havia un inflable molt gran que l’havíem d’escalar i tot seguit ens lliscàvem per un “tobogán”. Era molt divertit! També hi havia una tirolina i una paret per escalar. En la següent activitat vam tornar a dins del centre i ens van posar un arnès per poder escalar una paret molt gran!! Quan ja no podíem més ens deixàvem caure!! L’última activitat va ser un circuit molt divertit de tirolina, equilibris i escalada.

Quan vam acabar vam anar a dinar a un parc de Montjuïc que estava al costat de La Font del Gat. Va ser un dia d’emocions i sensacions fortes i inoblidables, ens va agradar molt experimentar aquelles activitats i ens ho vam passar molt bé!!!

 

 

 

 

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>