ELS ESQUIROLS ENS ANEM FENT GRANS

El Esquirols (P3), hem començat a fer càrrecs a la classe, fins i tot també entrem sols a l’escola. Tenim força autonomia per fer coses nosaltres mateixos i és una feina que ens agrada molt perquè d’aquesta manera som els i les protagonistes directes del nostre propi aprenentatge…

ENS FEM GRANS!!!

Els óssos i ósses de P5, van venir a explicar-nos com es fan els càrrecs i ens van donar moltes idees.

Començem els matins amb les rutines de bon dia…

Passem llista i ens donem compte si algun company i companya no ha vingut a l’escola. Comptem quants som a classe i quants no han vingut. Aprofitem per dir-nos BON DIA!

Quin dia som avui? què farem? poc a poc aprenem els dies de la setmana, contem quants falten per que arribi divendres… i també repassem les tasques i activitats del dia.

Cada matí mirem quin temps fa i els encarregats posen els símbols al quadre del temps.

En mig de moltes imatges, escollim les del menú del dia: primer plat, segon plat i postres.  Després portem la llista a secretaria dels que ens quedem a dinar.

A més som encarregats de repartir el material i els esmorzars, de la neteja de la classe, de baixar cadascú la seva cadira de sobre la taula al matí quan entrem, de posar les agendes a la motxilla, quanta feina!!!

També ens ens emportem a casa la maleta viatgera, plena de contes per compartir amb la nostra família. Quan la tornem, expliquem als companys i companyes el conte que ens ha agradat més. Què divertit!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>