COSMO CAIXA. 6è

El passat divendres 7de maig , vam anar al Cosmo Caixa.

Vam començar la visità fen un taller que es deia llum i color.

Primer vam fer una pluja de idees de que era la llum i la seves propietats.

Ens van donar uns miralls concoaus, convexos i plans, un projector i vam experimentar amb les llums làsers apuntant-les en els miralls i vam observar que passava.

Ens vam adonar que la part còncau del mirall ens veiem del revés, però en la part convexa ens veiem com som però més petits.

Quant apuntaven amb el projector en els miralls veiem com es creuen les llums làsers, vam experimentar amb la reflexió i refracció de la llum.

Després vam descobrir quins són els tres colors primaris de la llum, són el vermell, el blau i el verd. En canvi els tres colors primaris de la pintura, són el cian, magenta i el groc.

Per acabar ens van ensenyar unes imatges de com veiem nosaltres i alguns animals.

El taller va ser molt interessant i vam descobrir més coses de les que ja sabíem.

Després del taller de llum i color. Ens van fer una visita guiada per l’exposició ‘’les fronteres del coneixement’’ on explicava la història del ser humà i el funcionament del cervell. Ens van explicar el funcionament dels nervis, les parts del cervell i del sistema nerviós. També ens van ensenyar la diferencia de capacitat uns éssers vius i uns altres. I al final de la visita vam veure l’origen d’algunes llengües.

Ens ha agradat molt l’exposició per què hem après moltes coses noves que no coneixíem del cos humà i la seva història.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>