CAN PARCALA. 6è

Aquet Dilluns  el 10 de maig per celebrar Sant Ponç, les nenes i nens de 6è hem anat d’excursió a veure les abelles i aprendre sobre elles, com fan la seva  feina i la  seva importància.

En primer lloc ens han explicat , quina és la diferència entre una abella í una vespa. La vespa és de color groc i negre i l’abella és de color marró.

Al cap d’una  estona vam tastar tres tipus de mel la primera era de flor d’ametller, la segona era de mil flors i la  tercera era de castanyer.

Més tard ens vam preparar amb una granota d’apicultor i vam  anar a veure les abelles.

Ens han ensenyat les eines de l’apicultor i com es treballa amb un rusc. Després vam poder agafar un rusc, fumar-lo i observar com es comportaven les abelles i la seva activitat el voltant del seu rusc. Les abelles es posaven damunt nostre i les vam poder observar de molt a prop.

Tot i que sembla que haguéssim de tenir por vam descobrir que si anem tranquils et pots apropar i observar les abelles.

Al final ens van donar targetes, cera i un fil per fer espelmes que les vam fer a l’escola.

Ens va agradar molt, vam aprendre molt sobre les abelles i el que  ens va agradar més va ser quan vam agafar les abelles i tastar la mel.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>