COMENÇA LA CODE WEEK

La Setmana Europea de la Programació  (Code Week) és una iniciativa que té com a objectiu acostar la programació i l’alfabetisme digital d’una manera divertida i interessant.

Aquest any la convocatòria és del 5 al 20 d’octubre.

A primària participem amb activitats que van des de l’hora del codi amb Codi.org per cicle inicial, passant per la programació de Dash i Dot amb Wonder a 3r, construcció de robots de Lego per programar després el seu moviment a 4t, programació amb Scratch a 5è i disseny 3d amb Tinkercad per 6è.

Als blocs de cada cicle anirem publicant les activitats realitzades.

Si voleu més informació, cliqueu la imatge..

BIBLIOPATI

Dins de projecte “El pati: un espai d’aprenentatge compartit” aquest curs iniciem el bibliopati amb un espai interior on l’alumnat pot  gaudir de la lectura en un ambient relaxat i tranquil. Cliqueu aquí.

XVIII JORNADA D’INTERCANVI D’EXPERIÈNCIES PEDAGÒGIQUES

La nostra escola ha participat a la XVIII jornada d’intercanvi d’experiències pedagògiques  sobre “El pati, un espai de relació i aprenentatge”, organitzada pel Centre de Recursos Pedagògics de Martorell el dia 5 de setembre de 2019.

La directora, Montserrat Soberbio, ha explicat l’experiència del nostre projecte: “El pati, espai d’aprenentatge compartit”.

BENVINGUTS AL NOU CURS ESCOLAR!


Comencem amb il·lusió un nou curs escolar.

L’horari de l’alumnat serà de 9,00h a 12,30h i de 15,00h a 16,30h.

P3 farà l’adaptació dins de la franja horària que s’ha comunicat a cada família i que es recordarà a la reunió del dia 9 de setembre.

Ens trobem ben aviat!

 

Lectura en veu alta

El passat 14 de Maig, els nostres alumnes de 5è van participar l’activitat de Lectura en veu alta organitzada en el marc de la 2ª Setmana de la Lectura d’Olesa de Montserrat.
La lectura triada va ésser “un e-mail de Buenos Aires” d’Hermínia Mas.
Felicitats, ho vau… Llegeix més»