Què fem a la circulació lliure?

El què fem a la circulació lliure és posar-nos a fer l’activitat què en aquell moment ens ve de gust, desitgem i tenim ganes, sempre i quan respectem les normes de convivència. 

Hi ha infants que es posen a llegir, d’altres a fer construccions, d’altres a fer joc simbòlic, d’altres tenen ganes de seguir fent allò que han estat treballant a matemàtiques, d’altres resolent els reptes… 

En què ens referim la comunitat de mitjans quan diem vaig a fer els reptes? Bé, us expliquem! Cada setmana els nens i nenes es troben reptes en els diferents contextos d’aprenentatge. Aquests els han de resoldre durant la setmana. S’han de gestionar i organitzar el temps de circulació lliure per a poder fer els reptes i també per a poder satisfer les seves necessitats i inquietuds. 

Dilluns, a la rotllana del matí, presentem els reptes i el divendres compartim què ha passat. Ens han agradat? Difícils? Fàcils? Quins tipus de reptes ens agradaria?… 

Aquesta setmana s’han trobat tres reptes. 

  • En el context d’aprenentatge de la biblioteca i la rotllana s’han trobat dos endevinalles!!! Durant la setmana han anat resolent les endevinalles i han posat la resposta en el sobre. El divendres hem descobert la solució. També hi havia dos llibres d’endevinalles i alguns s’han animat a jugar a llegir endevinalles entre ells, en els moments de circulació lliure. 
  • En el context d’aprenentatge de construccions i joc simbòlic s’han trobat un puzle. Amb una nota què hi posava; Teniu fins divendres per construir el puzle entre tots i totes. Ho aconseguireu? Vam començar amb un SUPEER fàcil! En menys d’una hora estava resolt, hem pujat la dificultat amb un de 100 peces i també ho han aconseguit!!!!
  • En el context d’aprenentatge d’artística tenien les tapes de les diferents àrees d’aprenentatge i havien de decorar-ho com volguessin per a posar-ho al carpesà. 

A continuació, us compartim imatges d’aquesta setmana de la circulació lliure! 😀

Per veure l’àlbum, cliqueu a la imatge:

Bon cap de setmana, 

Una abraçada!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>