Dijous Gras… truuuuuuuitaaaadaaaaaaa…

Una petita comitiva de l’escola ha estat l’encarregada d’anar a comprar els ingredients per poder celebrar Dijous Gras.

I després de passar pel forn a buscar el pa, i pel supermercat per comprar els ous. Ha tocat la part més complicada, fer truites!!!

Primer, un repàs en “english” dels ingredients necessaris, el material i els passos a seguir per fer una bona “omelette”.

INGREDIENTS UTENSILS HOW TO MADE AN OMELETTE
– eggs

– salt

– oil

– plate or bowl

– fork

– pan

1. Crack the eggs and put them in a bowl

2. Beat the eggs with a fork

3. Put oil in the pan

4. Pour the eggs and cook

Després, tots amb davantal cap a la cuina per posar-nos a cuinar. I deixar-les totes juntes i esperant-nos fins a l’estona de berenar.

I a la tarda, els grans ens han preparat una petita explicació del perquè celebrem el Dijous Gras i ens han llegit uns fragments del Costumari de Joan Amades.

Després, una mica de música per amenitzar l’espera… i uns entrepanets de truita i una mica de botifarra d’ou.

Un berenar mooooolt bo i molt guai!!!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>