Una petita comitiva de l’escola ha estat l’encarregada d’anar a comprar els ingredients per poder celebrar Dijous Gras.
I després de passar pel forn a buscar el pa, i pel supermercat per comprar els ous. Ha tocat la part més complicada, fer truites!!!
Primer, un repàs en “english” dels ingredients necessaris, el material i els passos a seguir per fer una bona “omelette”.
INGREDIENTS | UTENSILS | HOW TO MADE AN OMELETTE |
– eggs
– salt – oil |
– plate or bowl
– fork – pan |
1. Crack the eggs and put them in a bowl
2. Beat the eggs with a fork 3. Put oil in the pan 4. Pour the eggs and cook |
Després, tots amb davantal cap a la cuina per posar-nos a cuinar. I deixar-les totes juntes i esperant-nos fins a l’estona de berenar.
I a la tarda, els grans ens han preparat una petita explicació del perquè celebrem el Dijous Gras i ens han llegit uns fragments del Costumari de Joan Amades.
Després, una mica de música per amenitzar l’espera… i uns entrepanets de truita i una mica de botifarra d’ou.
Un berenar mooooolt bo i molt guai!!!