CALENDARI DE REUNIONS DE CLASSE I ASSEMBLEA DE PARES

Benvolgudes famílies,

Ens  adrecem  a  vosaltres  per  informar-vos  que  properament  es  duran  a terme les reunions de classe.

  • DIMECRES 3 D’OCTUBRE: 1r i 2n de primària
  • DIJOUS 4 D’OCTUBRE: 3r i 4t de primària
  • DILLUNS 8 D’OCTUBRE: 5è i 6è de primària
  • DIMECRES 10 D’OCTUBRE: P3, P4 i P5 d’educació infantil

Les reunions es faran a ¼ de 5 de la tarda. L’AMPA ofereix un servei de vigilància pels vostres fills/es fins que acabi la reunió, al voltant de 1/4 de 6 de la tarda.

També us informem  que l’AMPA realitzarà una ASSEMBLEA de pares per tal d’aprovar els pressupostos i la composició de la junta. Aquesta  assemblea  es  farà  el DILLUNS  15 D’OCTUBRE,  a  les  9  del vespre, al menjador de l’escola.

Atentament

Gurb, 26 de setembre de 2018

Equip Directiu

FEM BOMBOLLES!!!

Amb motiu de la setmana Europea de la Mobilitat Sostenible que es celebra aquesta setmana,  aquest matí els nens i les nenes de Gurb han pogut gaudir d’una activitat de bombolles. Aquí en teniu les imatges i un petit vídeo.

clica per veure les fotos

 

SETMANA EUROPEA DE LA MOBILITAT SOSTENIBLE

Benvolgudes famílies,

Amb  motiu  de  la  setmana  Europea  de  la  Mobilitat  Sostenible  que  es  celebra aquesta setmana, el municipi de Gurb i l’escola Les Escoles s’adhereixen a la programació d’actes d’aquesta setmana. Per aquest motiu el proper DIVENDRES DIA 21 de setembre el C/Vallès romandrà tancat de les 8 del matí fins a 2/4 de 3 del migdia. Recomanem venir a l’escola a peu, amb bicicleta o utilitzant transport públic.

Com  a  activitat  d’aquesta  setmana,  l’Ajuntament  ofereix  als  alumnes  de  Les Escoles la possibilitat de realitzar una activitat de bombolles.

Es recomana que els nens i nenes de P3 fins a 2n portin una muda de recanvi, per si s’escau.

Atentament,

Equip Directiu

INSCRIPCIONS A LES EXTRAESCOLARS I VIGILÀNCIA

Benvolgudes famílies,

Us facilitem l’enllaç per poder inscriure als vostres fills a les extraescolars i vigilància 2018-19 de l’AMPA de les Escoles de Gurb:

https://goo.gl/forms/E0Yo1HmuYxHEaYrp2

Al acabar el formulari rebreu un mail de confirmació amb les activitats que heu seleccionat. Aquest formulari estarà disponible fins el divendres 19 d’octubre.

Les activitats són trimestrals, un cop finalitzat el període d’inscripció es tancaran els grups i qualsevol canvi que es vulgui fer, serà possible, una cop finalitzat el primer trimestre.

Us recordem que les activitats que hi hagi més alumnes inscrits que places, aniran per ordre d’inscripció. Els que no entrin passaran a una llista d’espera per si sorgeix algun canvi i, en aquest cas, ens posarem en contacte per informar-vos. Per qualsevol dubte,  podeu adreçar-vos a extraescolarsescoles@gmail.com

Agraïm per avançat la vostra participació,

Atentament,

AMPA Les Escoles de Gurb

COMENCEM EL CURS INAUGURANT EL PATI

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Avui hem començat el nou curs escolar, i hem aprofitat per trobar-nos abans de l’hora del pati per poder inaugurar els nous espais, que durant l’estiu s’han habilitat.

Moltes gràcies a l’Ajuntament de Gurb i a tothom que hi ha col.laborat!

Ens ha agradat molt!!

Equip Directiu

12-9-18

 

NATACIÓ 2018-19

Benvolguts pares i mares,

Ens adrecem a vosaltres per informar-vos del calendari de natació per al curs 2018-19. Us recordem que aquesta activitat forma part de la programació de l’àrea d’Educació Física.

Els alumnes de primària faran 10 sessions i els d’educació infantil en faran 8.

Les despeses de natació queden incloses en la quota trimestral d’activitats complementàries i material.

Els grups de primària que fan natació de 11,20 a 12,05 cal que esmorzin bé a casa i poden portar una peça de fruita per quan tornin a l’escola. 

Els grups de primària que fan natació de 10,20 a 11,05 podran esmorzar amb normalitat

Aquest curs els alumnes de 1r a 6è es desplaçaran a l’ETB Vic i els de P4 i P5 faran, com en els últims cursos al Club Tennis Vic,

Autorització i horaris de natació setembre 2018

Cal retornar  l’autorització abans del 15 de setembre.

L’equip directiu.
Gurb, setembre de 2018.

TV3 a les Coves del Toll

Els nens i nenes del C.Inicial van anar d’excursió a les Coves del Toll. TV3 estava realitzant un reportatge per el programa “Els Matins” on els alumnes de la nostra escola també hi van participar.

 

ARRIBA LA FESTA DE L’AIGUA!!!

Com ja és costum, l’últim dia d’escola ens acomiadem fent jocs i activitats variades, on el més divertit és refrescar-nos i mullar-nos una mica.

Per això és important que divendres  22 de juny al matí els vostres fills i filles vinguin amb:Banyador posat,

  • Tovallola,
  • Roba interior en una bossa i samarreta de recanvi,
  • Gorra,
  • Xancletes d’aigua (millor cordades) i
  • Protecció solar posada de casa.

Els alumnes podran menjar pa amb xocolata, “pinxos” de fruita i petits gelats.

Farem els jocs a dins i a fora de l’escola, per això el carrer Vallès estarà tallat des de les 8 del matí fins que s’acabi  la festa.

Atentament,

Equip directiu

Gurb, juny  2018

PROJECTE DEL PATI

Des de la comissió de patí s’ha elaborat un presentació per tal que pugueu veure d’una forma visual el projecte del nou pati aprovat en Claustre i en Consell escolar.

Només cal que aneu passejant pel pati de l’escola i obriu cada foto que aneu trobant.

 

Per poder tirar endavant algunes zones del nou pati ens anirà molt bé  l’ajuda de tots i totes,  pot ser aportant  materials  o col·laborant en la seva col·locació o construcció.

El projecte s’iniciarà aquest estiu, el material que necessitarem primer seran troncs gruixuts, d’uns 30 cm de diàmetre i 70 d’alçada com a mínim, per la zona del laberint.  Paral·lelament voldríem  començar a fer el laboratori  de cuina i experimentació ( a  l’espai sorrera ), en aquest espai necessitaríem fustes d’exterior ( no palets, o fustes que s’estellin ) de diferents mides.

Tots aquells que pugueu fer algun tipus d’aportació cal que contacteu amb la direcció del centre.

Atentament

COMISSIÓ DE PATI

Gurb, juny 2018

LLISTAT LLIBRES PEL CURS 2018-19

Benvolguts pares i mares

Us fem arribar el llistat de llibres pel proper curs 2018-2019.

Els llibres es podran recollir a partir del 16 de juliol i fins al 31 de juliol, a la botiga de la Llibreria Mater , al polígon Sot dels Pradals, carretera de Sant Hipòlit, 23 (al costat de La Sirena i Casa Tió)

En cas que vulgueu fer la comanda a través de l’AMPA,Cal que retorneu als mestres tutors la butlleta omplerta abans de divendres 15  de juny de 2018

LLISTAT LLIBRES AMB PREU 18-19

Gurb,7 de juny de 2018