DIA DEL NEN I LA NENA. 26 D’ABRIL

QUÈ ÉS EL DIA DEL NEN I LA NENA?
Es una iniciativa de la “Fundación Crecer Jugando” per celebrar l’actitud responsable i resilient dels infants durant el confinament per com es van afrontar de manera exemplar a la nova situació.
QUI ENS HA DEMANAT LA NOSTRA PARTICIPACIÓ?
Des… Llegeix més»

CERTAMEN DE LECTURA EN VEU ALTA

Un any més, els alumnes de 4t, 5è i 6è de la nostra escola han participat en aquesta activitat. Felicitem a tots els lectors i lectores per la seva dedicació i esforç. Esperem que aquest treball hagi servit per estimular les ganes de llegir i descobrir les virtuts de compartir la lectura..
L’alumna de 6è C,  Ariadna Sarri, ha estat escollida com a finalista de la nostra comarca i haurà de participar a la Final Territorial de les comarques de la Catalunya Central. MOLTES FELICITATS!!
Li desitgem molta sort l!!

EL SERVEI CREDV- CRE ONCE FA DONACIÓ DEL LEGO BRAILLE BRIK

El CREDV-CRE ONCE Barcelona (Centre de Recursos Educatius per a Discapacitats Visuals) és un servei educatiu específic que en col·laboració amb l’ONCE dóna suport a la tasca docent del professorat pel que fa a alumnes amb greus dèficits visuals, a més d’oferir atenció directa a… Llegeix més»

REUNIÓ DE DELEGATS I DELEGADES

Aquesta setmana hem realitzat una reunió de delegats, on hi havia representació dels alumnes des de P5 fins a 6è de primària.
Vam tractar diferents temes:
– Circulació de bicicletes i patinets: hem recordat quin hauria de ser l’ús més adequat de les bicicletes i patinets, i… Llegeix més»

8 DE MARÇ: DIA DE LA DONA TREBALLADORA

El dia 8 de març com ja sabeu és el dia de la dona. Aquest dia, les dones i alguns homes es manifesten i reclamen el feminisme i la igualtat de gènere.
Sabeu per què el lila és el color que representa el dia de la… Llegeix més»

S’ACOSTA EL CARNAVAL

Tot i la situació actual, el Carnaval s’acosta i des de l’escola ja hem començat amb els preparatius. 
Al llarg de la setmana passada tots els i les alumnes de primària han votat, a través d’un formulari van votar una de les propostes de temàtica pel… Llegeix més»

TANCAMENT DE TRIMESTRE

Benvolgudes famílies,
Us informem que avui dilluns dia 21 serà el darrer dia de trimestre, que funcionarà amb normalitat amb el servei de menjador i casalet.
Se’ns ha comunicat que la data prevista per començar l’escola després del període de vacances de nadal serà EL DILLUNS 11… Llegeix més»

PASTORETS CONFINATS 2020

Tradicionalment, per aquestes dates els alumnes de P5, 2n 4t i 6è representaven els Pastorets.
Aquest any, de forma excepcional i a causa de la situació actual, els i les alumnes de 6è han fet una funció de pastorets de forma virtual. Hi han posat moltes… Llegeix més»

INFORMACIONS FINAL DE TRIMESTRE

Benvolgudes famílies,
Us informem que, donada l’excepcionalitat d’aquest curs, ja sabeu que anem adaptant les activitats de l’escola. Per aquest motiu, la funció dels PASTORETS es realitzarà amb un format totalment diferent. Hem prioritzat que els alumnes de 6è puguin realitzar el treball teatral que es… Llegeix més»

SETMANA DE L’AMISTAT

Benvolguts i Benvolgudes
Des de l’escola aquesta setmana estem treballant l’amistat. L’objectiu és que els alumnes reflexionin sobre aquest valor i dels valors que l’acompanyen. L’amistat ens fa feliços, ens permet compartir, conversar i aprendre. Està lligada a molts altres valors essencials i importants per poder… Llegeix més»

INFORMES I ENTREVISTES DESEMBRE 2020

Benvolgudes famílies,
Us informem que aquest 1r trimestre hem portat a terme algunes modificacions en relació als informes i a les entrevistes amb les famílies.
 Pel que fa als informes de primària del 1r trimestre, s’ha canviat el format habitual. Després d’un llarg període de temps sense… Llegeix més»

CRONOGRAMA DE PAGAMENTS 2020-21

ESCOLA

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
La quota d’activitats complementàries i colònies es calcularà quan tinguem la previsió de les que es podran realitzar aquest curs i s’informarà a les famílies prèviament.

NOVES INFORMACIONS DE SALUT/PROCICAT

Benvolgudes famílies,
Ja portem un parell de setmanes que hem pogut gaudir de manera presencial d’una docència i temps compartit amb les vostres filles i fills.
Tanmateix, aprofitem l’avinentesa per actualitzar algunes informacions, que com bé sabeu van variant en funció de l’evolució de la pandèmia. Aquestes… Llegeix més»