BON INICI DE CURS 20-21

El Pla d’Obertura de centre recull totes les novetats organitzatives de l’escola, així com els protocols del Departament de Salut i del Departament d’Educació en relació a la COVID.

 

PLA D’OBERTURA DE CENTRE PER AL CURS 20-21

El proper dilluns 14 de setembre s’inicia el nou curs escolar aplicant i seguint les directrius del Departament de Salut i del Departament d’Educació. La finalitat última és protegir la salut de la nostra comunitat escolar així com garantir el dret a una educació de qualitat per al nostre alumnat.

PLA D’OBERTURA DE CENTRE 20-21

MOSTRA DE TEATRE, ALUMNES DE 6è

Després de molts mesos treballant, assajant, jugant, gaudint, …
Després de tot això arriba el gran moment, diferent de tots els anys. La Mostra ha consistit en la preparació d’un muntatge de vídeo per cada obra, on l’alumnat de cada classe ha fet una lectura dramatitzada dels textos que han creat i treballat durant el curs. Aquesta lectura s’ha editat i acompanyat de música i efectes audiovisuals.

  6èA                6èB

ENGLISH DAY 2020

Enguany no hem pogut celebrar l’English Day amb  les diferents escoles de primària de Sant Vicenç.

Avui, dimecres 17 de juny, els nens i nenes de de la nostra escola  haurien celebrat aquest dia a l’Institut Gabriela Mistral, i haurien fet moltes activitats i jocs en anglès amb l’ajuda dels i les alumnes de secundària.

Totes les escoles de primària participants, van estar preparant uns logos, i n’hauria sortit un de guanyador com a representant. Com que tot es va paralitzar per la pandèmia, es va fer una primera tria de tres logos de cada escola.

A continuació us mostrem un pòster amb els logos que van sortir triats de cada escola…Serà el vostre logo un dels triats?

Cliqueu a sobre de la imatge per veure el pòster

CONVOCATÒRIA BEQUES DE MENJADOR ESCOLAR 20-21

Per les mesures de confinament i les mesures sanitàries es deriva que la tramitació dels ajuts per proper curs serà principalment telemàtica, i les famílies des d’un mòbil, ordinador, o tauleta podran accedir a la web del Consell Comarcal www.elbaixllobregat.cat i realitzar el tràmit a l’apartat AJUTS MENJADOR ESCOLAR 20-21.

El termini per a la presentació de sol·licituds és del 4 al 17 de juny de 2020 i un segon termini per a casos de Serveis Socials en el termini del 18 de juny al 3 de juliol.

Es pot sol·licitar de l’IDALU de l’alumne via correu electrònic a l’escola i el facilitarem.

Us enllacem la pàgina del Consell Comarcal per a la seva  SOL·LICITUD 

 

CASAL D’ESTIU 20′

 

Ja tenim a la vostra disposició tota la informació referent al NOU CASAL D’ESTIU que organitzarà a l’escola Controlplay : ELS 4 ELEMENTS DEL XAMAN.

A continuació un enllacem totes les informacions importants i el formulari d’inscripció.

També adjuntem un vídeo explicatiu que totes les activitats programades i el fil conductor que les guiarà.

💡 DÍPTIC 1             💡 DÍPTIC 2               💡   DÍPTIC 3

FORMULARI INSCRIPCIÓ

DECLARACIÓ RESPONSABLE FAMÍLIES

VÍDEO CASAL