Pre-inscripció 21-22

19 d’abril

Llista de sol·licituds amb la puntuació provisional

del 20 al 26 d’abril

Presentació de reclamacions

30 d’abril

Llista de sol·licituds amb puntuació resoltes les reclamacions

5 de maig

Sorteig per resoldre les sol·licituds de preinscripció empatades en punts

7 de maig

Llista ordenada

del 26 al 28 de maig

Ampliació de peticions  per a alumes sense plaça assignada a cap centre

4 de juny

Oferta final de places escolars

7 de juny

Llista d’alumnes admesos i llista d’espera


Avui divendres,26 de març, hem fet la Cloenda de la Setmana Cultural: No al Canvi Climàtic. No tenim un planeta de recanvi. Entre totes i tots hem elaborat un MANIFEST amb les nostres propostes. A l’acte hi ha participat representants de les tres Associacions de Venïns de can Parellada i del CMIAT (Consell Municipal d’Infants i Adolescents de Terrassa). Pensem que és important fer-los arribar la nostra veu i les nostres propostes (fotos)

Dia de la Pau

Divendres vam celebrar el Dia de la Pau. Una de les activitats que vam fer va ser la lectura del conte “La poma que volia ser estrella” que ens va fer pensar sobre els nostres valors, els vam escriure en una poma i penjar en… Llegeix més»

Informacions AMPA

Benvolgudes famílies, desitgem que tots estigueu bé juntament amb les vostres famílies. Des de la Junta de l’Ampa de l’escola hem pres consciència de la situació actual en la que ens trobem i per tant en la repercussió que en un futur present pot afectar… Llegeix més»

Extraescolars AMPA

Tots aquells qui realitzin extraescolars de Som+, us han retornat, amb un ingrés al compte, la quantitat que correspon a la quinzena final de març.

ORIENTACIONS P3, P4 i P5

ORIENTACIONS P3, P4 I P5

Benvolguts/des nens i nenes !
La situació excepcional que s’està patint a tot el món ha obligat a tancar les escoles, i , de moment , no sabem ben bé fins quan. Sabem que són molts dies i que tot ha… Llegeix més»

AJORNAMENT PREINSCRIPCIÓ 20-21

Benvolgudes famílies,
El Departament d’Educació ajorna tots els tràmits relacionats amb el procediment de preinscripció i matriculació de l’alumnat de tots els ensenyaments, en totes les etapes.

El Departament està treballant per tal que els diferents processos de preinscripció i matriculació es puguin dur a terme amb… Llegeix més»

A 3r fem una dissecció d’un peix!

Les tardes de dijous i divendres passat, els alumnes de 3rA i 3rB van fer una disseció d’un peix, un experiment molt interessant.
Aprofitant que estem estudiant els animals a medi, volíem estudiar-los de més a prop, i amb aquest experiment hem pogut descobrir com és… Llegeix més»

El Jazz arriba a l’escola

Els alumnes de 5è avui hem pogut gaudir d’una audició de GUITARRA. Ha estat un matí ple de MÚSICA on hem pogut aprendre i aprofundir aspectes relacionats amb la música Jazz. També hem pogut escoltar com amb un sol instrument i amb l’ajut de la… Llegeix més»

Taller d’esmorzar saludable

Els alumnes de 3rA i 3rB han gaudit aquesta setmana d’un taller d’esmorzar saludable, a càrrec del Departament de Salut de l’Ajuntament de Terrassa. Les dues tècniques de l’Ajuntament, la Mariela i la Matilde, ens van ensenyar moltes propostes diferents per esmorzar, l’àpat més important… Llegeix més»

Projecte “La Nostra Riera”

L’alumnat de 6è ha realitzat un projecte anomenat La Nostra Riera. Han treballat en petit i gran grup per tal de consensuar certs aspectes del projecte i poder realitzar-ho. Una vegada acabat, l’han presentat a la First Lego League que ha tingut lloc a la… Llegeix més»

Pentominos a Cicle Superior

Els nens i nenes de 6è de l’escola han hagut de trobar els 12 pentominos. Amb aquesta activitat treballen les matemàtiques de manera manipulativa. Han après la diferència entre l’àrea i el perímetre, com es poden calcular i també quines relacions poden haver entre ells.
Ha… Llegeix més»

Comencem nous projectes musicals

Els alumnes de tercer ja hem començat a assajar la cançó BAIAO que tocarem juntament amb 900 alumnes de cicle mitjà de les escoles de Terrassa. Aquesta cançó forma part del PROJECTE DONEM LA LLAUNA. Amb instruments fets de material de reciclatge interpretarem una bona… Llegeix més»

S’ACOSTA CARNAVAL

Aquesta tarda hem rebut a la PINGUSTOLTES, la reina Carnestoltes que ens acompanyarà durant aquesta setmana prèvia a la festa de divendres tarda. Feu clic a la Pingustoltes per veure les fotografies.

6è Assaig Carnestoltes

Els alumnes de 6è ja fa alguns dies que ens estem preparant per rebre a sa majestat el rei Carnestoltes com es mereix. Aquest matí ens hem trobat al pati per fer un bon assaig vídeo

Simulacre d’evacuació

Dijous van sonar les alarmes de l’escola perquè vam fer un simulacre d’evacuació. Tots van sortir de l’edifici i ens vam concentrar al pati. Després vam parlar de com havia anat i de la importància de fer aquests simulacres.

El patge Xiu-xiu a l’escola

Ens va portar un regal per cada nena i nen, de part de l’AMPA, un portaentrapans (o portafruita) reutilitzable, perquè no haguem de fer servir embolcalls d’un sol ús.
Llegeix més»

A P4 fem experimentem amb cordes

A partir de treball que hem estat fent sobre Gaudí els infants de P4 han tingut inquietud per saber més sobre les línies corbes. Hem fet una sessió de psicomotricitat on han pogut experimentar i jugar amb cordes intentant formar línies rectes i corbes.  Llegeix més»

3r A l’Ajuntament

Hem anat a l’Ajuntament (fotografies), a la sala de plens ens hem fet una foto i hem fet les propostes a l’Alcalde Jordi Ballart. També hem vist una pintura del Josep Ventalló i Vintró. Després hem passejat pel centre de Terrassa i hem anat… Llegeix més»

3r hem voltat pel barri

Avui els grups de 3r hem anat a voltar pel barri, ens hem fixat en què ens agrada més i quines coses es poden millorar, hem fet fotos i farem una llista amb propostes per donar-li a l’alcalde, aprofitant la visita que farem demà a… Llegeix més»

FESTIVAL DE BALLET

El passat 14 de juny va tenir lloc, a la Sala d’Actes de la nostra escola, el Festival anual de Ballet organitzat per l’AMPA. Les artistes van representar diferents peces musicals, algunes força animades, amb una gran professionalitat.
Cliqueu a la fotografia.

PARTICIPACIÓ AL CMIAT

Ja tenim les nostres representants al Consell Municipal de la Infància i l’Adolescència de Terrassa pel curs vinent.
Les titulars són:  Mariona Moreno, per 5è i Noa Muñoz, per 6è.
Les suplents són: Carla Marcos, per 5è i Meritxell Dolcet, per 6è.
Moltes felicitats noies!
 

GRADUACIÓ 6è 2019

L’alumnat de 6è ha acabat l’etapa al Ventalló i ara inicia una de nova que, de ben segur, tindrà noves vivències i aventures. Us trobarem a faltar molt a l’escola. Ens heu emocionat amb el concert de flauta i hem gaudit amb el ball de… Llegeix més»

Darreres exposicions a 6è en llengua castellana


Aquest darrer trimestre l’alumnat de 6è ha realitzat exposicions orals sobre dos temes força semblants: Mi futuro i Qué quiero ser de mayor. Aquestes són les exposicions més votades.
Cliqueu en els enllaços següents per veure-les. Esperem que us agradin!
https://youtu.be/nQglqf33dUM
https://youtu.be/MZwLmXVipUI
https://youtu.be/snnFDfPWyZU
https://youtu.be/oeSO5xbq0sI
https://youtu.be/T-sok5YAI0g
Llegeix més»

SORTIDA AL COSMOCAIXA 3r I 4t

Divendres passat els nens i nenes de 3r i 4t vam anar d’excursió al Cosmocaixa. A part de fer una passejada pel museu, la seva exposició de miralls i la interessant volta pel Bosc Inundat, cada grup va fer tallers diferents.
El grup de tercer va… Llegeix més»

Sortida Viu el Parc de 5è

Els alumnes de 5è han anat a fer una activitat anomenada Viu el Parc, a la Serra de l’Obac. Han fet 4 activitats i han après d’història, de llegendes i també de biodiversitat.
 

FESTA AMPA 2019

El passat dissabte 8 de juny va tenir lloc la festa de l’AMPA de la nostra escola. Com cada any l’alumnat va gaudir de diferents activitats al pati de l’escola i al poliesportiu. Vam comptar també amb la col·laboració de l’esplai que va fer uns… Llegeix més»

Regal saludable

Avui tots els alumnes de l’escola han marxat a casa amb un obsequi força inusual. Una bossa de paper amb dues pomes dins.
Durant aquest curs hem participat en el pla de consum de fruita i verdures a les escoles.
I quina millor manera de celebrar-ho… Llegeix més»

FINAL D’ATLETISME AMB PREMIS!!

Avui quinze alumnes de Cicle Superior han participata les finals d’atletisme que organitza el Consell Esportiu de Terrassa. Han competit amb els millors classificats d’altres nou escoles de la nostra ciutat. Els nostres atletes han fet molt bon paper i hem aconseguit guanyar tres medalles:… Llegeix més»