PRIMAVERA CONFINADA

Moltes gràcies per totes les fotos que ens heu fet arribar, fotos i composicions florals que heu fet en el vostre passeig.

 

PREGUNTES FREQÜENTS

VOLEU CONÈIXER COM APRENEM ELS MÉS PETITS?

Hem actualitzat el nostre blog de la comunitat dels petits. Voleu conèixer què son els ambients d’aprenentatge i com tenim programades aquestes activitats? Doncs visiteu el nostre blog, aquí teniu un tastet :

http://primerciclejoanjuncadella.blogspot.com/2020/04/

Voleu conèixer els espais d’aula? Què son i com els tenim programats?

Espais d’aula

Què son els minimons? Les taules de minimons són propostes que preparen els i les mestres tenint en compte les necessitats i interessos dels infants i van canviant al llarg del curs. Poden tenir diverses temàtiques, tenint en compte les estacions de l’any, elements o animals motivadors, els projectes que trien els infants…

Minimons

UN DESIG!

ESCOLA TANCADA

Benvolgudes famílies,
El Departament d’Educació, seguint instruccions del Departament de Salut i com a
mesura excepcional per contenir el coronavirus, ha pres la decisió de tancar a
partir del dia 13 de març i fins al proper dia 27 març, ambdós inclosos, tots els
centres educatius del país i,… Llegeix més»

Moltes felicitats,Leire Ortega

La nostra companya de 4t Leire Ortega ha guanyat el concurs de postals de Nadal d’Abacus. La seva postal serà repartida per totes les botigues Abacus. Molt bona feina Leire, endavant i continua amb força dibuixant com ho fas!!!

BIBLIOTECA OBERTA

Ja hem inaugurat la Biblioteca Oberta amb una petita exposició de contes i àlbums de por . De ben segur què els voldreu llegir tots! Us esperem els dimarts de 16h a 17h.

.