Anem a les semifinals!

Els companys de 4t B aniran a les semifinals a la Ronda de Llibres,com a guanyadors del grup  de Sant Vicenç dels Horts amb el grup guanyador de Pallejà.

Molta sort!!!

Aula Dial

Avui han presentat l’informatiu Aula Dial-10 anys, els companys de 5èB. Ho podeu escoltar aquí

 

CARTELL CARNAVAL

Aquest curs hem animat als alumnes a participar en un concurs de cartell de carnaval JUNCA-CARNAVAL. El cartell més votat ha sigut  de l’alumna Dunia Jamhour de 6èA. Moltes felicitats!!!

 

SIEMBRA UN BESO conte per la PAU

Coneixeu el conte “Siembra un beso” Amy Krouse Rosenthal ?Aquest conte el vam treballar a la classe d’EI4 el dia de la PAU. Parla d’una nena petita que un dia va decidir plantar un petonet. Desprès de veure el conte, vam parlar de la pau, de la necessitat d’estimar, de compartir, de no barallar-nos. Mil idees van sortir  dels caparronets dels petits. Seguidament, els vaig presentar un dibuix de l’arbre màgic que surt al final del conte i de la regadora de la nena.

Però al dibuix li mancava màgia… així que vam fer espurnetes amb els dits… però faltava alguna cosa. Nosaltres no havíem plantat els nostres petons! Així que ens vam pintar els llavis de colors i vam fer petonets en fulls grocs que desprès vam plantar al nostre arbre de petons.

Estaven tan emocionats que al pati jugaven a plantar petonets.”Eva! mira que ha sortit!!! Un arbre de petons! Doncs anem a repartir-los!!!!

Eva Ribot mestra d’EI4.

               

VI CONCURS DE POSTALS DE NADAL

Un curs més, proposem la participació de les famílies amb el concurs de postals. Aquest curs la família guanyadora ha sigut la família Moraga López molt vinculada a la nostra escola.

Coneguem l’Ajuntament

Coneguem l’Ajuntament: els companys  de 3r han visitat la Casa de la Vila i han parlat amb l’alcaldessa  Maite Aymerich. Han fet preguntes i han expressat les seves opinions. Per un dia  han sigut protagonistes en la sala de plens de la casa de la Vila.

.

3a Edició del concurs de Halloween

 

Tornem amb el nostre concurs de manualitats de Halloween!!! Enguany la temàtica són “Spiders” and “Hats”!!
La participació, com sempre, espectacular; i els treballs presentats, encara més!
Moltes gràcies a tothom per participar i per les ganes que hi poseu cada curs.
Esperarem a dimecres per saber qui són les guanyadores i guanyadors