L’Hipogeu de Can Bussineri

El dimecres 27 de febrer, l’alumnat de cicle mitjà de l’escola hem anat a visitar l’hipogeu de Can Bussineri de Sant Feliu de Codines, situat sota una casa que data del segle XVI i que es troba a la plaça de l’església. La visita està inclosa en el projecte artístic de l’escola ART+ESCOLA+REFUGI en col·laboració amb l’Associació d’Art Contemporani i el Museu de Granollers.

Durant la visita ens hem pogut endinsar a l’hipogeu, sentir la humitat que omple l’ambient, escoltar el silenci, etc. Tanmateix, l’alumnat que esperava el seu torn per entrar ha realitzat un dibuix al natural de la façanes d’algunes de les cases del barri de la Sagrera, que daten entre el segle XV i XVI.

Des de l’escola volem donar les gràcies a la família Viaplana Bonavía ja que ens ha obert les portes de casa seva i hem pogut visitar l’hipogeu.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>