ENS ESCRIU LA PIRATA LADY CATHERINE

El passat dijous 30 de gener en Jordi va venir a la classe bastant alterat explicant-nos que un senyor molt estrany havia vingut i ens havia deixat una carta i una bústia per nosaltres!

No sabíem pas què deia ni què estava passant fins que vam llegir la carta. Era una pirata, la Lady Catherine, i ens explicava que una forta ventada se li havia endut algunes peces de roba, algun objecte i també un cofre molt especial per a ella ja que a dins hi havia un animalet molt estrany que havia trobat un dia tot bussejant i que no sabia què era. Ens demanava si la podíem ajudar a trobar tot això i que si ho trobàvem i descobríem alguna cosa de l’animal ens podíem posar en contacte amb ella a través d’una bústia que també ens havia fet arribar, ja que ella el volia tornar a la seva família perquè no patissin.

I sabeu què?? Doncs que vam trobar tota la roba i els objectes en el bosc del costat de l’escola! I vam descobrir que aquell animalet que ens explicava.. era un cavallet de mar!

Com que no teníem clar si estava viu o mort el vam posar en aigua i.. vam descobrir que surava i, per tant, estava mort. Però igualment el volem tornar a la seva família perquè el puguin enterrar o fer el ritual que vulguin i es puguin acomiadar d’ell.

Així que hem començar un projecte dels CAVALLETS DE MAR per tal de descobrir tot el que puguem i a veure si així el podem retornar a la seva família!

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà Els camps necessaris estan marcats amb *

XHTML: Trieu una d'aquestes etiquetes <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>