PASSA’M LA PILOTA!

Com ja sabeu, ens agrada fer activitats que ens facin estar tots junts un altre cop. Les activitats d’escola ho aconsegueixen, i aquests dies ens hem proposat fer-ho a través d’una pilota. Ho voleu veure? Cliqueu a la imatge

Activitat col.lectiva: LES OMBRES XINESES

Aquesta setmana com  activitat conjunta d’escola en la que participen grans i petits hem fet OMBRES XINESQUES.  Segons la Wikipèdia ens diu que:
Les ombres xineses són els precedents del teatre d’ombres, parteixen d’un joc popular basat en un efecte òptic teatralitzat, que consisteix en col·locar les mans entre… Llegeix més»

PRODUCCIONS DELS INFANTS

Hola,
En aquest article us deixem una mostra de les produccions que han realitzat alguns i algunes alumnes de l’escola durant la Setmana de Sant Jordi.
Podreu veure cal·ligrames, representació teatral amb titelles i la creació de roses, dracs, cavallers de Sant Jordi, dels més petits de… Llegeix més»

SETMANA DEL 27 AL 1 DE MAIG

Hola nois i noies,
Comencem una nova setmana, amb moltes noves propostes. Esperem que totes elles us engresquin i us motivin a realitzar-les! Recordeu, que a més a més, disposeu del symbaloo per anar practicant aquells conceptes que hem anat treballant durant el curs.

ACTIVITATS DE PRIMÀRIA
Llegeix més»

SETMANA DE SANT JORDI

Hola famílies,
Comencem la Setmana de Sant Jordi, i us volem desitjar que passeu una bona setmana literària i que gaudiu d’aquesta festa tan pròpia i bonica de la nostra terra.

  • ACTIVITAT CONJUNTA D’ESCOLA, Nº 2: CONTE COL·LECTIU per Sant Jordi, “EL CONTE DELS… Llegeix més»

QUÈ EN TREIEM DE BO D’AQUEST CONFINAMENT?

Aquest trimestre l’engeguem amb propostes col·lectives, per fer unió entre tot l’alumnat de l’escola.
Hem volgut preguntar al nostra alumnat que en treuen de bo d’aquests dies de confinament, què estan fent a casa, com passen les seves estones… En definitiva, que comparteixin amb nosaltres una… Llegeix més»

INICI 3r TRIMESTRE DEL CURS

Benvolgudes famílies,
Comencem un nou trimestre excepcional, diferent a com ens el podríem haver imaginat. Ara bé, dedicarem els nostres esforços, tots plegats, familiars, docents i els protagonistes, els infants, a poder passar aquest temps de la millor manera possible. Segur que ho aconseguirem!
En el bloc… Llegeix més»

SYMBALOO ESCOLA D’ALINS

Degut a la situació excepcional que ens trobem, hem creat un symbaloo de l’escola, on hi podreu trobar tots aquells recursos que us hem anat enviant per correu electrònic, més altres de nous. A poc a poc, anirem complementant i editant  aquesta eina, amb noves… Llegeix més»