BON ESTIU!

Hola a tots i totes!

Avui seria l’últim dia d’escola. Com no podem acomiadar-vos com voldríem hem fet aquest video per desitjar-vos un bon estiu.

Esperem que descanseu, gaudiu, disfruteu i us ho passeu genial aquests dies.

Us enviem una abraçada enorme de part de tots els membre de l’escola Sant Bernat.

MOLT BON ESTIU A TOTS I TOTES!

AUCA

Com ja és tradició a la nostra escola us deixem l’auca realitzada amb els dibuixos dels nens i nenes i escrita a les aules amb els nostres mestres. Els protagonistes d’aquest any son el Tubi i el SantBerni, mascotes oficials d’aquest curs. Quines aventures els hi hauran fet viure els nostres escriptors i escriptores?

Aquest any, però, els nens i nenes no han pogut posar-li veu a la història, però no patiu! Ho hem fet els mestres des de casa nostra.

Esperem que us agradi i que la gaudiu molt! Una forta abraçada a totes les famílies, ho esteu fent molt bé!

FELIÇ SANT JORDI 2020!

 

XOCOLATADA SOLIDÀRIA

El dia 15 de febrer és el Dia Internacional de Càncer Infantil. Des de fa anys, un grup d’associacions que col·laboren recaptant fons per a la investigació del Càncer Infantil a l’Hospital Sant Joan de Déu de Barcelona, realitzen una activitat consistent en una Xocolatada Solidària.

Aquest any, escola i AMPA, ens sumem a participar en aquesta activitat!
Data: 13/02/2020 dijous
Hora: 16.30
Lloc: Hi haurà dues taules al pati de l’entrada d’Educació Primària i una taula al pati de l’entrada d’Educació Infantil.
Col·laboració: 2 euros ( inclou got de xocolata i melindros ). Agrairem que porteu els diners justos per tal d’agilitzar les entregues i facilitar els canvis.

Us animem a participar en aquesta activitat i que tots junts gaudim d’una gran Xocolatada Solidària!!!

Per a més informació –> https://xocolatadasolidaria.org/

CARNAVAL 2020

Us deixem aquí un vídeo de la rua de carnaval. Si passeu pels diferents blocs de cicle veureu les fotografies que vam fer durant el recorregut.

 

Festival de Nadal

Hola! Aquí us deixem el vídeo de la cançó general de la cantata del festival de nadal d’aquest curs. També hi ha algunes de les fotografies dels grups. Properament trobareu als nostres blocs els vídeos de cada curs cantant la seva cançó.

Recordeu que demà ens veiem a l’escola!

Preparats per al segon trimestre?

Endavant!!!