Benvinguts a la web de la nostra escola. Aquí anireu trobant publicacions d’activitats que fem durant el curs.
Us convidem a fer-nos comentaris.

Can Ciència. Els experiments del confinament

Durant aquestes setmanes insòlites que el #COVID19 ens fa quedar a casa, han pensat que practicar la ciència pot ser una bona manera de passar les estones, i si, a més a més, fer-ho ens pot fer guanyar un premi millor que millor, oi?

La Fundació Catalana per a la Recerca i la Innovació, a través del Surt de Recerca per Catalunya, llança una campanya, Can Ciència, perquè les famílies amb fills entre 3 i 17 anys practiquin la ciència a casa seva i els hi enviïn un vídeo de les seves experimentacions. Perquè tinguin una bona guia de l’experiment i de l’explicació científica adaptada a la seva edat, per a cada fenomen científic proposaran diferents dinàmiques. Recorda que si els envies un vídeo a través de les xarxes amb l’ètiqueta #CanCiencia, en català, de màxim 3 minuts, explicant-los el resultat del vostre experiment entrareu en el sorteig d’una impressora de butxaca Sproket, gentilesa d’HP.

Pots consultar les bases del concurs aquí

Can Ciència

Connecta’t a bmathheroes

Des de la plataforma innovamat cada setmana en Jordi i en Bernat  ens portaran un experiment científic o un repte matemàtic per fer a casa. El retransmetran en directe a través del seu canal de Youtube.

Està adreçat a tots els alumnes i en especial a tots aquells que tenen instal·lada l’aplicació Bmat, que és completament gratuïta i on podeu treballar continguts de caire matemàtic.Us hi esperen el dijous 26 de març a les 18:00!

Us enllaço la pàgina on trobareu tot el que necessiteu i des d’on directament podreu entrar al seu canal de Youtube.

https://drive.google.com/file/d/1cyLt1kY_Karz55hthspb3d45FIJmWGKv/view?usp=sharing

 

La vella Quaresma i el rei Carnestoltes

Com a cloeda de la nostra setmana de carnaval, el dijous vam anar a Coronotes a celebrar el tradicional dijous llarder i a la tarda vam gaudir d’una divertidíssima representació del conte “La Vella Quaresma i El Rei Carnestoltes” a càrrec de Montse Gil, Montserrat Orriols, Marga Solà i Dolors Vilalta i amb la col·laboració d’Isona Sánchez(5èA), Bruna Cruz(5èB), Irene Rosas(6èA) i Jana Bonich(6èB).