INFORMACIONS COVID-19

CURS 2020-2021

PLA ORGANITZACIÓ EN EL MARC DE LA PANDEMIA curs 20-21

MESURES D’HIGIENE I SEGURETAT A LA NOSTRA ESCOLA curs 20-21

Declaració responsable INFANTIL

Declaració responsable PRIMÀRIA

CURS 2019-2020

Informació Preinscripció-Competències

Carta Coronavirus .pdf

Orientacions generals centres educactius

Qüestionari de restriccions COVID19

Ajuts menjador

Consells bàsics alimentació saludable

Ús de les pantalles

Rentat de mans amb sabó

Confinament saludable

VIDEO: COM AFECTA EL CORONAVIRUS ALS INFANTS?

CONTE: LA ROSA CONTRA  EL VIRUS (fes clic)

Són molts els pares que estan preocupats i dubitatius per no saber què explicar exactament als seus nens sobre el virus i com fer-ho.

A l’Editorial Sentir estan altament compromesos amb la infància, l’educació, la psicologia i la repercussió d’aquesta professió en el benestar de la societat.

Per això, responent a la demanda i necessitat social d’un recurs literari per a nens i nenes, que estigués a l’abast de totes les famílies i professionals, han concentrat tots els seus esforços al costat del Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya i han publicat en format digital de manera immediata La Rosa contra el virus, un conte GRATUÏT per explicar què són els virus i promoure hàbits adequats per a combatre aquests microorganismes, com el Coronavirus (COVID-19).

Aquest conte t’ajudarà a conèixer, entendre i poder transmetre la informació adequadament a nens i nenes tenint en compte la incertesa pel que fa a l’evolució del brot. Al final del conte trobaràs un apartat de recomanacions per a adults adaptades per a nens i nenes de 4 a 10 anys, ja que en edats més primerenques la idea és més abstracta i requereix una adaptació més senzilla.

Així mateix, en La Rosa contra el virus s’ha donat la importància que mereix a la prevenció de la transmissió a través de les mesures d’higiene, reduint situacions d’alarma que afectin els menors.

Esperem que aquest recurs, llançat conjuntament amb el Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya, sigui d’ajuda per a nens, nenes i també famílies, professionals i tota persona que pugui ser-li d’utilitat.

CONTE: EL MUSSOL I EL CORONAVIRUS(fes clic)

Tres investigors de l’IRTA-CReSA han creat, per iniciativa pròpia, un conte digital gratuït per respondre dubtes sobre la pandèmia.

Com podem explicar a infants i grans què és i com s’encomana el coronavirus responsable de la Covid-19? O per què cal estar confinats? D’on vel nom? Cal dur mascareta? El conte il·lustrat “Mussol i el coronavirus” dona resposta a aquestes preguntes, de forma senzilla i amb rigor científic.

Aquest conte digital gratuït és unainiciativa personal de tres investigadors de l’IRTA-CReSA, el Centre de Recerca en Sanitat Animal de l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries.

Es tracta de l’investigador Enric Vidal, confinat a Barcelona, que s’ha encarregat de la il·lustració, amb l’ajuda de Júlia Vergara-Alert, investigadora de coronavirus al mateix organisme, i l’assessorament de Xavier Abad, cap de la Unitat d’Alta Biocontenció de l’IRTA-CReSA.

El conte està pensat tant per a joves com per a adults, i també perquè les famílies el puguin llegir als fills i entendre més tot el que està passant