Inici del curs 2021-2022

Xerrada Informativa

Ahir vam fer una xerrada informativa amb els següents temes tractats:

  1. Pla Obertura : grups, ràtios, mesures adoptades,…

  2. Plantilla 2021-22 : Novetats, millores, …

  3. Plantejament pedagògic : línies generals

  4. Gestió econòmica de centre

  5. Serveis de centre menjador i extraescolars : novetats i millores

  6. Informacions diverses

Clicant a l’enllaç podreu consultar-la :

Xerrada Informativa

Benvinguts al nou curs escolar 2021-22

El dia 13 de setembre comencem aquest nou curs.

Tal i com teniu a la Circular núm. 1, aquests son els aspectes a tenir en compte en aquest inici.

IMPORTANT! Entrada esglaonada i TOTHOM AMB MASCARETA.

Consulteu els següents documents:

Pla d’actuació 2021-22

Gestió de casos COVID

Addenda carta de compromís.

Llista de comprovació de símptomes per a les famílies.

Declaració jurada alumnat infantil.

Declaració jurada alumnat primària.

Llibres i material per cursos 21-22

LLIBRES I MATERIAL 21-22

Us enllacem el llistat de llibres i material que cal portar per cursos de cara al 2021-2022. També podreu trobar aquests documents en el repositori de documents del web que està al menú principal de la pàgina en l’apartat “Documents”. Aquests documents estan etiquetats per tant fent ús del cercador de la pàgina els podreu trobar fàcilment.

 

 

Llibres i material P-3
Llibres i material P-4
Llibres i material P-5
Llibres i material 1r
Llibres i material 2n
Llibres i material 3r
Llibres i material 4t
Llibres i material 5è
Llibres i material 6è

 

FOTOS DE GRUP

Bon dia famílies

Us deixem un enllaça a un àlbum del Google Fotos on podreu trobar totes les fotos de grup d’aquest any que vam fer al setembre perquè algunes les famílies les heu demanat. Si teniu qualsevol problema amb la descàrregar no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres.

 

FOTOS DE GRUP

BICICLETADA CICLE SUPERIOR

Hola famílies,

El passat divendres vam celebrar la tan esperada bicicletada de cicle superior. Tota la jornada va ser molt divertida. Acompanyats per la policia vam sortir de l’escola i vam enfilar l’avinguda Kennedy cap avall. Vam passar a la platja i vam iniciar la ruta camí del Parc Fluvial del Besòs. Després de fer un petit mos a Montgat vam arribar al riu i vam fer-nos les fotos de rigor. Vam dinar al parc de la Marina al costat del poliesportiu de Sant Adrià del Besòs i vam començar el camí de tornada després de fer una petita “remullada”. Moltes gràcies a tots i totes les voluntàries pares i mares que ens van acompanyar i van fer possible que poguessim celebrar un any més aquesta activitat tan maca. Us deixem un petit recull de fotografies de la jornada!

Bicicletada a Cicle Inicial

Bon dia famílies!

Divendres va ser un dia diferent i un pèl mogudet, doncs els vostres fills o filles van rodar una bona estona per la pista del pati, van fer ziga- zagues amb cons i van compartir una estona lúdica i divertida amb els seus companys i companyes al damunt de la bici o el patinet.Alguna caiguda van tenir però qui no ha pres mal alguna vegada fent esport, eh?😉

Mireu, mireu…

Les tutores de Cicle Inicial

Fem una orquestra amb instruments fabricats per nosaltres

Hola famílies,

Aquesta setmana hem fet sonar els instruments fabricats per nosaltres o portats de casa i, hem de dir que ha estat una experiència fantàstica! Ens hem adonat que amb elements reciclats o naturals podem emetre sons semblants a instruments que coneixem. També hem gaudit fent la classe de música al pati i formant una orquestra.

Que soni la música!!

Elena

 

Jalpí Aventura

Bona tarda famílies,

Avui hem anat en autocar a Arenys de Munt per passar un dia molt divertit a Jalpí Aventura!! Ens hem enfilat als arbres i, tirulina amunt, tirulina avall, hem fet un circuit genial!

Hem dinat al costat del Castell Jalpí, on hi havia un llac amb ànecs i tortugues.

Dir-vos també, que ens ha passat el dia volant i que els vostres nens i nenes s’han portat molt bé!

L’equip de Cicle Inicial

 

 

Activitat de Vela a 5è

Bona tarda famílies

Com ja sabeu avui hem iniciat l’activitat de vela a cinquè dintre del programa BLAU escolar impulsat des de l’ajuntament i el club nàutic del Masnou. Primer de tot hem aixecat la bandera perquè som el primer grup que començem el programa al poble, i en després ens hem posat a navegar. Hem après els conceptes bàsics de navegació, i el vocabulari més important per conèixer les parts de l’embarcació, els noms de cadascuna de les veles i les funcions que fan. A part d’algun mareig la sessió ha estat molt interessant i hem sortit a navegar a mar obert!!

Us deixem un petit recull de fotografies i us en mantindrem informats per les següents sessions.

NOVETAT ( 14/05/21 ): Hem afegit més fotos a l’àlbum que van fer els monitors des de les embarcacions!!


Campanya de Let’s Clean Up Europe Cicle Mitjà

Aquest any l’Escola Marinada ha participat activament en la campanya “Let’s clean Up Europe” promoguda per l’Ajuntament del Masnou.

En el cas de Cicle Mitjà, vam fer una batuda de neteja per la zona de Sant Mateu a la Serralada Litoral, alhora que vam gaudir d’una excursió per la muntanya.

Si en voleu veure alguna foto, cliqueu a sota:

Cicle Inicial participem a la campanya:” Let’s clean up Europe”

Benvolgudes famílies,

Aquest matí hem participat  en la campanya:” Let’s clean up Europe” promoguda per l’ajuntament del Masnou.

Hem sortit de l’escola ben decidits i decidides cap a la zona de la platja on ens havien assignat per a fer la recollida de brossa.

Allà ens han donat guants i bosses ben grosses i com havíem esmorzat molt i teníem molta energia hem fet molta feina. Hem de dir que hem recollit sobretot: burilles de cigarretes, plàstics petits i un munt de tovalloletes de nadó…😕 Hem pesat les deixalles i sabeu quan hem recollit? 13’375 grams entre els 3 grups.

Mantenir  el planeta net és cosa de tots/es!😉

Mireu les fotos, mireu!

Les tutores de Cicle Inicial

 

 

 

 

La classe dels Insectes visita el Parc Vallmora

Benvolgudes famílies,

La classe dels Insectes hem anat al Parc de Vallmora.

Aquest matí, els i les alumnes de Cicle Inicial 1 hem pogut anar, per fi, al Parc de Vallmora a realitzar una activitat relacionada amb el projecte dels Insectes.

Hem gaudit d’un matí esplèndid, en què hem “caçat” insectes amb tres estris/tècniques diferents: caçapapallones, salabret i una paperina de paper i un pinzell… i els hem anat posant dins una capsa transparent per a poder-los observar. Posteriorment, els hem deixat anar.

Per acabar, hem realitzat un petit hotel d’insectes per casa.

Laia

Famílies!

Ahir va ser un dia molt especial per la Classe del Mar, vam fer la primera sortida amb autocar! L’Aquarium ens esperava en una Barcelona atípca i mig buida, però molt bonica, com sempre.

A l’Aquàrium ens esperaven per fer una visita guiada i un taller, on vam poder observar i descobrir com són els peixos, quins tipus de peixos hi ha i un munt de curiositats espectaculars!

Dins l’Aquàrium vam estar de luxe, gairebé el teníem per nosaltres sols i, a més, vam tenir la sort de veure com alimentaven els taurons en viu i en directe!

Després vam anar a jugar al Parc del Vaixell a Montgat. Total, que ens ho vam passar pipa!

Marina