ESCOLA COLLASO I GIL

 

 

FI DE CURS ! MOLT BON ESTIU!

Divendres passat vam acabar el curs. Després de les tutories individualitzades i l’entrega dels informes ens vam poder acomiadar. A sisè, fins i tot, els nens i les nenes es van poder acomiadar dels seus companys i companyes.

Per acabar us ensenyem tres videos (P5, 6e i Cicle Inicial) amb els que els mestres i les mestres de l’escola ens acomiadem fins el curs que ve. Us desitjem que passeu molt bon estiu! Una forta abraçada i ens retrobem al setembre!

 

PREINSCRIPCIO / PLA DE REOBERTURA / FEINES CONFINAMENT

PREINSCRIPCIO: LLISTA DE SOL·LICITUDS ORDENADA I DEFINITIVA PEL CURS 20-21

 

 

  • PLA DE REOBERTURA

Dilluns 8 de juny comença el Pla de Reobertura de l’escola Collaso i Gil. Ens retrobem de nou infants, families i equip educatiu!  Aqui podeu consultar el nostre pla de reobertura:

PLA DE REOBERTURA DE L’ESCOLA COLLASO I GIL 8-30 DE JUNY

 

  • FEINES CONFINAMENT

Benvolgudes famílies, primer de tot, i com sempre, us desitgem que estigueu tots bé i donar-vos ànims en aquests dies tan complicats.  

Com ja sabeu,  les tutores, els tutors i els i les especialistes de la nostra escola continuem preparant i seqüenciant  tot un seguit de feines que els vostres fills i filles poden/han de fer durant el confinament. Volem facilitar que els i les alumnes puguin repassar allò fet a classe i promoure l’hàbit d’estudi i aprenentatge a casa. Al bloc de cada cicle (EDUCACIÓ INFANTIL, CI, CM i CS) trobareu les tasques per fer a casa. Alguns dels i de les mestres han preparat les tasques a desenvolupar programant-les setmanalment.

Molts ànims i una forta abraçada de part de tota la comunitat educativa del Collaso i Gil!

FEINES CONFINAMENT EDUCACIÓ INFANTIL

FEINES CONFINAMENT CICLE INICIAL

FEINES CONFINAMENT CICLE MITJÀ

FEINES CONFINAMENT CICLE SUPERIOR

FEINES CONFINAMENT SIEI

FEINES CONFINAMENT AULA D’ACOLLIDA

FEINES CONFINAMENT RELIGIO

Calendari feines 5è

Aquí teniu uns  vincles que també us poden anar bé. Són vincles a editorials, espais o llocs que ens han ofert des de diferents entitats i/o organismes. La majoria es poden fer servir per treballar tots els nivells de primària i infantil.

 

DARRERA ACTUALITZACIÓ de la WEB

11-6-2020

PREINSCRIPCIÓ

Tancament de l’Escola Collaso i Gil

 

Comunicat Escola Collaso i Gil

Com ja sabeu tenim l’escola tancada. Aquest tancament del centre encara durarà unes setmanes més. Us mantindrem informats dels canvis que es produeixin. En primer lloc, desitjar-vos que TOTHOM estigueu bé i que aquests dies d’estar a casa els estigueu vivint amb el màxim d’ànim i empenta possible. La situació excepcional en què es trobem, generada per la propagació del Covid-19, ha forçat un canvi radical en el nostre dia a dia. Desitgem que ho estigueu gestionant de la millor manera possible. #JO EM QUEDO A CASA és el millor que podem fer.

Des de l’equip de mestres de l’escola, en propers dies, farem una proposta seqüenciada d’activitats i tasques que el nostre alumnat pot anar fent durant aquests dies de confinament. És important que anem treballant cada dia una miqueta. Aquesta proposta constarà de recomanacions dels i les mestres i de vincles digitals per a la realització de tasques diverses relatives a les diferents àrees.

A continuació ja us avancem alguns vincles que podeu anar fent servir per continuar treballant:

Aquí teniu uns  vincles que també us poden anar bé. Són vincles a editorials, espais o llocs que ens han ofert des de diferents entitats i organismes:

La preinscripció pel curs 2020-2021 ha quedat ajornada sine die.