La Teràpia Assistida en Gossos del Suri als mitjans!

Avui han vingut molts mitjans a l’escola per donar a conèixer l’activitat de Teràpia Assistida en Gossos que aquest any hem començat a l’escola. Com bé sabeu, aquest programa treballa diferents objectius terapèutics concrets (físics, socials, cognitiu i emocionals) per a cada alumne/a a través de la interacció amb el gos.També han vingut la Montse i la Mireia de Special Olymplics a conèixer aquesta activitat que ens subvencionen en col·laboració amb la Fundació Leo Messi, amb la finalitat de fer-ne difusió i donar a conèixer aquesta modalitat terapèutica que està donant molt bons resultats. Els alumnes, en Jordi (l’educador), en Coco i la Neula han estat més distrets que mai!… Llegeix més»

Arriba la fruita del mes de febrer

 
Durant aquesta setmana vinent i la següent els nois i noies tindran a la seva disposició PERES, PLÀTANS i TARONGES per a esmorzar cada dia. El dilluns podran escollir si volen un suc de fruites naturals que els mateixos alumnes que fan taller de sucs… Llegeix més»

Fem créixer la PAU plantant desitjos

Ahir vam celebrar el dia escolar de la pau i la no violència juntament amb l’escola Tomàs Raguer plantant desitjos de pau juntament amb un bulb al jardí del patí de l’escola. Amb aquesta analogia i de forma simbòlica preteníem fer reflexionar l’alumnat sobre la necessitat de sembrar i escampar la llavor de cultura de la pau. La pau no s’aconsegueix amb un dia, no. S’ha de sembrar, s’ha de cuidar, s’ha de regar, hem d’esforçar-nos per mantenir tots els elements necessaris i les condicions perquè pugui créixer i extendre’s, i només així, al final florirà la pau al món. … Llegeix més»

Festa de tardor

El proper dijous 31 d’octubre celebrarem la festa de la castanyada conjuntament amb l’escola Tomàs Raguer. El grup del Fent Camí s’encarrega d’organitzar la recollida de castanyes a ritme de rap, i de torrar les castanyes. I totes les escoles ballaran al ritme de… entreu i mireu! … Llegeix més»

Audiovisual SOMRIUREM guanyador dels Premis CAC

El passat dia 3 de juny vam anar a l’auditori del CosmoCaixa a l’acte de celebració d’entrega de premis de la darrera edició dels Premis CAC (Consell Audiovisual de Catalunya) a l’escola. El nostre treball “Trobant la felicitat al Suri: somriurem” va estar premiada dins la seva categoria per a professorat d’escoles d’educació especial, i reconeguda pel “rigor professional i l’alta implicació i motivació de l’alumnat” i per la “integració de les diferents capacitats” que es perceb en l’audiovisual.… Llegeix més»