Com treballem a la nostra escola?

El darrer dimecres la nostra escola va ser escollida i convidada per explicar en una sessió de la Xarxa de Competències Bàsiques (XCB), la línia d’escola creada per la Comissió d’Audició i Llenguatge. En aquesta es van exposar pautes relacionades amb la comunicació a… Llegeix més»

La Guàrdia Urbana ens visita a l’escola

Aquest divendres els alumnes del grup 1, 2, 4 i 6 hem gaudit de l’activitat “La Guàrdia Urbana ens visita a l’escola”, inclosa en les Activitats d’Educació a l’Abast de l’Ajuntament de Lleida.
Ens ho hem passat genial!
Moltes gràcies per la vostra amabilitat.
Llegeix més»

40È Concurs BBVA Dibuix escolar 2021

El nostre alumne Francisco Fernández Sampedro ha estat premiat  pel 40è Concurs BBVA de Dibuix escolar. El seu dibuix va estar inspirat amb el conte “Molta gent petita” escrit per  Júlia Prunés, que ens parla de la responsabilitat individual i col·lectiva a l’hora de tenir… Llegeix més»

Projecte “L’hort a l’escola”

Tots els nois i noies del Centre l’Esperança, aquest segon i tercer trimestre han estat treballant l’hort, desenvolupant tasques de millora d’aquest i plantant hortalisses i fruites que es podran collir i menjar al mes de juny.
Així doncs, hem pogut replantejar el disseny de… Llegeix més»

Experimentem amb la lupa binocular

El grup 3 aquest trimestre estem treballant el Projecte “Coronavirus”. Entre moltes d’altres coses, hem après que els virus no es poden veure a simple vista però sí amb un microscopi. Per aquest motiu hem volgut experimentar com es veuen diferents insectes, rèptils i plantes… Llegeix més»

Celebrem la Diada de Sant Jordi a l’Esperança

Seguidors i seguidores,
Avui en tenim pensada una de grossa, i és que tenim moltes ganes de celebrar la Diada de Sant Jordi i Santa Jordina!
L’escola fa molts dies que treballa al voltant d’aquesta celebració: entre tots els alumnes hem inventat una llegenda que s’adequaria… Llegeix més»

Treballem el Projecte de l’Aigua

Els alumnes del grup 3, aquest segon trimestre hem estat treballant el Projecte de l’Aigua! Hem experimentat amb els diferents estats i qualitats de l’aigua i hem realitzat una maqueta del cicle de l’aigua.
Entre totes les activitats que hem anat desenvolupant hem après, entre moltes… Llegeix més»

Preinscripció i Matrícula. Curs 2021-2022

El calendari de la preinscripció per al curs escolar 2021/22 és el següent:

Trobareu tota la informació sobre la preinscripció 2021-2022 a la pàgina web https://preinscripcio.gencat.cat/ca/inici/

Taller de cuina


Aquest segon trimestre els alumnes del grup 3 i del grup 5 hem iniciat el Taller de cuina.
Cada setmana preparem una deliciosa recepta!!!

  • Escollim el que volem preparar,
  • Busquem la recepta a Internet,
  • Anotem els indredients que necessitem i busquem el preu d’aquests en un Supermecat Online… Llegeix més»

La rua de les 72 emocions

El passat dijous 11 de febrer a l’escola vam celebrar una de les festes més esperades de l’any: el Carnaval de l’Esperança. 
Aquest any, a diferència dels anteriors, ens hem disfressat tots de la mateixa temàtica; les emoticones. Com ja sabeu, les emoticones són imatges de… Llegeix més»

EL DIA INTERNACIONAL DE LA DISCAPACITAT, 3 DE DESEMBRE.

La comunitat docent del Centre d’Educació Especial Esperança dóna suport a totes aquelles persones que cada dia lluiten pels drets de tots/es.  Ens sumem  a la campanya #NoSomInvisibles , a través de la qual unim les nostres  energies per lluitar plegades per una societat inclusiva, compromesa, responsable i més justa.

 

 

La castanyada 2020

L’escola CEE Esperança, divendres dia 30 d’octubre va poder gaudir de la celebració de la festa de la Castanyada. Dins les limitacions que tenim a causa de la pandèmia, vam poder realitzar un berenar i ens va visitar la castanyera fent-nos entrega d’uns diplomes per… Llegeix més»