Entorn visual NewsPortal  Final

  • Hola,

    A l'IES estem intentant integrar l'entorn visual NewsPortal a la intraweb. Al marge de dificultats menors, el principal problema el trobem en la no aparició de la barra de navegació horitzontal (Inici, El meu compte, Surt...) L'entrada i sortida l'hem pogut solucionar. El correu no l'hem intentant encara, però el que ara ens porta de bòlit és aconseguir accedir a la plana user.php on, entre altres coses, es pot canviar la contrasenya, etc... Si escrivim això al navegador http://www.biada.org/html/intranet_nova/user.php , ens dóna com a resposta aquest error: Warning: Smarty error: unable to read resource: "modules/user.htm" in /var/www/html/intranet_nova/includes/classes/Smarty/Smarty.class.php on line 1095

    Algú sap com resoldre aquest tema? 

     

    Gràcies al'avançada

    Joan Sorolla 

  •     Hola Joan,

    Jo diria que falta algun fitxer de l'entorn visual, en concret, el fitxer templates/modules/user.htm de l'entorn visual. Si no el tens, còpia el master.htm i canvia-li el nom.

    Pel que fa al menú horitzontal, segurament el problema està en que et falta cridar el connector del mòdul detic_menu. El que has de fer és editar la plantilla home.htm i la master.htm i, en algun lloc a dins del body, afegir el codi <!--[deticmenu]-->.

     

    Salutacions,

        Toni

  • Gràcies Toni. Els teus consells han funcionat al 100%. Seguirem amb les nostres proves.

    Joan 

  • Hola,

     Jo també estic fent proves amb l'entorn NewsPortal. Em trobo amb el problema de que no surt cap editor quan s'ha d'afegir una notícia, fòrum, tauler... És fàcil aconseguir que surti?  

     

    Gràcies d'avançada,

     Daniel Laguna

  •     Hola Daniel,

    La solució més ràpida, tot i que no és la més fina, és afegir dues línies a dins del <head></head> de la master i la home: 

     

    <script type="text/javascript" src="javascript/tiny_mce/tiny_mce.js"></script>

    <script type="text/javascript" src="javascript/tiny_mce_init.js"></script>

     

     

    Salutacions,

        Toni 

  • Gràcies Toni, ha funcionat a la primera. 

    Daniel 

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 30 minuts.

Avís legal
footer_right