Problema codificació amb alguns fitxers version.php  Final

  • Hola,

    -Quan s'inicien els mòduls (amb el pninit.php) en crear les taules, la codificació dels camps de text és ISO (no tinc clar on s'indica això, o si el DButils ho té per defecte sinó s'indica el contrari).

    -He vist que alguns fitxers pnlang/cat o spa/version.php estan en utf-8. Això fa que si aquests tenen accents i en regenerar la llista de mòduls tens seleccionat un d'aquests idiomes, quedi fatal el mòdul a la taula de mòduls.

    -He detectat el problema a iw_vhmenu i a iw_main (tots els fitxers version.php, és clar, els d'anglés no donen problemes), però es podrien repassar tots els versions. Els altres fitxers no donen problemes ja que no escriuen a la bd, encara que potser donaria coherència utilitzar en tots la mateixa codificació.

    -Aprofito el problemeta per reflexionar sobre quin sistema de codificació volem. Valdria al pena pasar tot a utf-8? Semblava que seria l'standard futur, però no sé com està el tema.

    Atentament, Joan

    PD. Aprofito per preguntar: heu mirat el problema el bloc novetats que vaig comentar en un altre fil? 

  • Hola Joan,

    Ho tenim present. Això de les codificacions sempre dóna problemes :-(. De cara els mòduls finals deixem els fitxers en format ISO.

    Gràcies per avisar.

    Cordialment,

    Albert 

Aquesta llista mostra els usuaris actius durant els darrers 30 minuts.

Avís legal
footer_right