Sortida dels alumnes de 2n ESO al Món Sant Benet (1-12-2016)

Sortida dels alumnes de 2n ESO al Món Sant Benet (1-12-2016)

per Institut Taradell -
Nombre de respostes: 0

Els alumnes de 2n de l’ESO van anar a visitar el monestir de Sant Benet de Bages, conjunt historicoartístic proper a Sant Fruitós de Bages, que actualment també és la seu de la Fundació Alícia. 

Els alumnes van fer un recorregut guiat pels principals espais del monestir, el celler, l’església i el claustre romànic, acompanyats per audiovisuals il·lustratius que els van endinsar a l’edat mitjana. 

Després de la visita guiada, cada classe va realitzar un taller de cuina dinamitzat per monitors de la Fundació Alícia. El taller “Correfogons” consistia en una explicació de bones pràctiques culinàries i una conscienciació sobre l’alimentació saludable. 

Els alumnes de la classe, dividits per equips, van fer un concurs de cuina  en el qual van elaborar diferents receptes en un temps determinat i van respondre preguntes sobre l’explicació anterior. El resultat final d’aquest taller va ser l’elaboració de plats que els alumnes van poder degustar. L’altre taller va ser el “Setciències a la cuina”,  que tenia l’objectiu de relacionar l’experimentació científica amb la cuina i la creativitat. Els alumnes van respondre preguntes i fins i tot van imitar en Ferran Adrià fent esferificacions!

Podeu veure l'àlbum de fotografies clicant la imatge:

Món Sant Benet 2016