Un viatger del món

En Rafel Panadés, apassionat dels viatges i alcalde del Poal, un municipi de la comarca del Pla d’Urgell, ha vingut a explicar-nos la seva experiència com a viatger del món. S’ha passejat per tota Europa, entre altres països d’arreu, i ens ha confessat que un… Llegeix més»

FINAL DE CURS

Ha arribat el final de curs i volem posar-vos al corrent de les activitats que estem organitzant i de dates rellevants.

  • 12 de juny: fi del tercer trimestre.
  • 14 de juny: inici exàmens de recuperació de final de curs i exàmens de millora.
  • 18 al 21 de juny: realització del treball de… Llegeix més»

I vosaltres, on seríeu turistes?

Dins del Projecte Planning a trip avui hem tingut la visita de la Maria Pons, graduada en Turisme per la Universitat de Lleida. Ens ha delectat amb una excel·lent explicació sobre què és el turisme i els seus tipus; ens ha fet pensar sobre on seríem turistes; la… Llegeix més»

Benvinguts al Torre Queralt, Guindàvols!

La visita de tornada de l’Institut Guindàvols, emmarcada dins el projecte “Hort compartit, hort enriquit”, ha estat una jornada magnífica. També hem pogut gaudir de quatre tallers de robòtica, música, anglès i educació física, l’objectiu dels quals ha estat el de continuar enfortint vincles entre… Llegeix més»

Sant Jordi i Setmana Cultural

Les activitats de Sant Jordi i la Setmana Cultural del barri del Secà de Sant Pere ja són aquí. Des de l’institut se n’han realitzat una bona colla, i de tot tipus: venda d’imants, punts de llibre i sabó artesanal, i maquillatge de fantasia per… Llegeix més»

Projecte Palma Produccions 2018

Quatre alumnes de 1r d’ESO, l’Estefania Ackah, l’Isaac Garcia, l’Helena Lozano i en Joel Pérez, avui han representat el centre en el Projecte Palma Produccions 2017-2018 amb el curtmetratge “Un d’aquells dies”. Un dia a l’Institut Escola Torre Queralt es podria definir de moltes maneres… Llegeix més»