Lliga de debats de secundària i batxillerat. L'IES Ramon Turró participarà amb dos equips

Lliga de debats de secundària i batxillerat. L'IES Ramon Turró participarà amb dos equips

per Jaume Carles -
Nombre de respostes: 0

La Xarxa Vives d'Universitats enceta 2016 amb la satisfacció de comptar amb 120 centres inscrits a la Lliga de Debat de Secundària i Batxillerat.

Aquesta tercera edició aplegarà instituts del País Valencià, Catalunya i Andorra, amb més del doble de centres participants respecte a l'any passat.

En aquest mapa interactiu es pot saber els centres participants en cadascuna de les fases locals. Els primers classificats de cadascuna de les fases locals disputaran la fase final a la Universitat Politècnica de València els dies 29 i 30 d'abril.

El nostre centre participa amb dos equips. L'equip format per l'Ariadna, la Judith i la Marta (de 2 BTX A) i el Raül i l'Óscar (de 1 BTX A) participarà a la fase local que es celebra a la Universitat Pompeu Fabra. D'altra banda, l'equip format per en Robert i l'Abril (de 2 BTX B), la Valentina (de 2 BTX C) i la Judit (de 2 BTX A) participaran a la fase local que es celebra a la Universitat de Girona.

El tema de debat és: Internet ens fa més lliures?.

Podeu seguir el desenvolupament de les diferents lligues en aquesta bitàcola i conèixer així l'evolució de la competició i quins equips disputaran la fase final a la Universitat Politècnica de València els dies 29 i 30 d'abril.

Molta sort als equips participants!!!.

FOTOGRAFIES DE L'EDICIÓ 2015