Treball per tasques

Treball per tasques

per Administrador/a IES Alcarràs -
Nombre de respostes: 0

Aquest curs hem començat a treballar en un nou projecte amb el alumnes de 1r. d’ESO, el Treball per Tasques. En aquest projecte participen totes les matèries i utilitzem la tablet com a dispositiu digital, que ens serveix de gran suport per la recerca i processament de la informació.

Les temàtiques que treballem són: El Baix Segre, les Cultures del món i l’Univers. Es realitza un projecte cada trimestre i els objectius que es pretenen assolir incorporant aquesta metodologia de treball per tasques, en la que el treball cooperatiu és força present, són diversos i hi destaquem: Aconseguir més autonomia per part dels alumnes, Millorar la competència d’aprendre per aprendre i Atendre a la diversitat.

Cada projecte s’inicia amb una activitat engrescadora i finalitza amb l’elaboració d’un producte final. Tots els alumnes i professors de 1r. d’ESO estem molt implicats i motivats en aquest nou projecte de centre i en aquesta nova manera de treballar amb la incorporació de la tablet com a nou dispositiu mòbil a l’aula, i de ben segur que serà de gran profit per a l’aprenentatge dels alumnes.