crònica partits de bàsquet dos de març

crònica partits de bàsquet dos de març

per S'ha esborrat l'usuari -
Nombre de respostes: 0

Crònica feta per Eduard Pavon

Data: 02/03/2013
Categoria: Bàsquet Infantil
Partit: BÀSQUET ALCARRÀS INFANTIL – GODÀS C (EEM)
Pavelló i hora de Joc: Pavelló Municipal Cappont 10:00h
BÀSQUET ALCARRÀS INFANTIL: Rafaela P. / Anna T./ Ariadna H. / Maria S./ Paula/ Ivan.
Entrenador: Pavon, E
Crònica: L’equip Infantil del Bàsquet Alcarràs va jugar un bon partit gràcies a la bona predisposició i les ganes que van posar les jugadores dins la pista.
En el primer quart, les jugadores de l’Alcarràs varen sortir una mica dormides, ja que en els primers minuts van rebre un grapat de cistelles fàcils de les adversàries. Tot i el mal inici, les jugadores locals van saber sobreposar-se i amb ganes i esforç van capgirar la dinàmica. Els següents 10 minuts, l’intercanvi de cistelles era constant. Als darrers minuts del segon període,
les jugadores de l’Alcarràs van acusar el cansament, fet que va permetre que l’equip del Godàs arribés a la mitja part amb avantatge en el marcador. A la tornada dels vestidors, les jugadores de l’Alcarràs gràcies als minuts de descans, van poder tornar a incrementar la intensitat en el joc i realitzar bones accions tant defensives com ofensives. En el tram final de partit, la competivitat era tal que si un equip anotava, la contesta amb una altra bona acció ofensiva era immediata. Tot i l’esforç i les ganes de les jugadores del Bàsquet Alcarràs, no va ser suficients per assolir la victòria.

L’esforç i la constància és la clau de l’èxit.

Data: 02/03/2013
Categoria: Bàsquet Cadet
Partit: BÀSQUET ALCARRÀS CADET – RONDA
Pavelló i hora de Joc: Pavelló Municipal Cappont 09:00h
BÀSQUET ALCARRÀS CADET: Arnau N./ Arnau M./ Victor/ Jordi / Robert / Sergei / Joel /Xavier / Andrés
Entrenador: Pavon, E
Crònica: L’equip Cadet del Bàsquet Alcarràs tot i perdre, va mostrar una bona imatge gràcies a les ganes en que van jugar els components de l’equip. Tot i que des d’un principi ja sabíem que el rival era superior a nosaltres, no  significava que no ens esforcéssim i que no lluitéssim, sinó tot el contrari, ens havien d’esforçar, competir,lluitar cada pilota, etc. Des del xiulet inicial, els jugadors de l’Alcarràs van jugar amb intensitat, coratge i esforç, fet que els va permetre dificultar l’atac dels adversaris i al mateix temps poder crear bones situacions ofensives. Durant tot el partit els jugadors locals van fer un bon treball dins la pista, tot i que caldria ser més regulars i constants en el joc, ja que realitzàvem minuts de bon bàsquet, però també realitzàvem minuts que no sabíem ben bé al que jugàvem. Tot i aquests lapsus, de forma global, l’actitud dels jugadors del Bàsquet Alcarràs va ser força bona gràcies a l’esforç.
A seguir treballant

Diapositiva1.pngDiapositiva2.png