Skip notícies del lloc

Notícies del lloc

Picture of Administrador/a IES Alcarràs
1a i 2a ruta, Grup BTT
by Administrador/a IES Alcarràs - Wednesday, 29 October 2014, 12:04 PM
 
Dia 9 d'octubre de 2014
Primera sortida   del grup BTT de l'Institut d'Alcarràs. Ens hem de felicitar per com ha anat. Tothom ha fet el que calia, pel que fa al respecte de les normes viàries, pel que fa al tracte entre companys, pel que fa les normes del professorat responsable. Han estat més de 20 km. i molts han experimentat per primera vegada què és estar més de dures hores pedalant, això sí, amb un temps magnífic. Hem arribat fins a la Serra Llarga, prop de la Caparrella... 
Dia 16 d'actubre de 2014
Segona sortida del grup BTT.  Abans de començar hem deliberat sobre la ruta a fer. El Jordi parlava d'anar al Pantà de l'Arròs i el Nil volia fer la ruta per  Butsènit, Albatàrrec, Momtoliu, Sudanell, Torres. Hem decidt fer la segona proposta. Hem hagut de canviar el recorregut, ja que un cop passat Busènit, ens hem adonat que el Jordi s'havia deixat les ulleres en fer un vídeo tot passant un torrentet. Hem variat el recorregut per tornar el lloc de la pèrdua. No hi ha hagut sort. Llavors hem tornat per la serra de Castelltallat. Total 25 km una mica mogudets.
Ignasi Guitart
 
Picture of Administrador/a IES Alcarràs
Pla d'emergència
by Administrador/a IES Alcarràs - Tuesday, 28 October 2014, 3:12 PM
 

 dibuix.JPG

Fes clic sobre la imatge per visualitzar el document.

 
Picture of Administrador/a IES Alcarràs
App del mes
by Administrador/a IES Alcarràs - Thursday, 23 October 2014, 9:41 AM
 

Des del projecte de tablets iniciem: "L' APP del mes"

Cada primera quinzena de mes us presentarem una app amb utilitat educativa, transversal i amb una bona puntuació en el mercat Android.
L'objectiu és poder oferir-vos informació i recursos per poder treballar en el món dels dispositius mòbils, cada vegada més utilitzats a l'aula.
Per començar, el primer que cal instal·lar en una tablet o en un mòbil és un bon navegador.
DOLPHIN BROWSER és una app excel·lent, un navegador IMPRESCINDIBLE per treballar amb la nova tablet del Centre (BQ Edison 3). El motiu és que té suport adobe flash player (indispensable per entrar als llibres digitals i a determinades webs amb reproducció multimèdia).
 
Picture of Administrador/a IES Alcarràs
Convocatòria de vaga
by Administrador/a IES Alcarràs - Monday, 20 October 2014, 5:10 PM